INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DORTMUND

Marcel Răducanu a auzit că Dortmund îl vrea pe Man și îl distruge pe Dennis: „Ce a făcut el până acum?”

Marcel Răducanu, în tricoul Borussiei Dortmund
Marcel Răducanu, în tricoul Borussiei Dortmund

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 18:38 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 19:32

Marcel Răducanu (69 de ani), fostul jucător de la Borussia Dortmund, a aflat de interesul nemților pentru Dennis Man (25 de ani) și l-a criticat pe internaționalul român.

Răducanu crede că Man nu are vreo șansă să ajungă în Bundesliga, mai ales la Borussia Dortmund. Fostul mijlocaș ofensiv nu e impresionat de sezonul lui al lui Dennis în Serie B, în tricoul Parmei.

Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE
PARMA
Fabulos! Dennis Man, pe radarul unui „colos” din Bundesliga » Nemții vin să-l vadă LIVE

Marcel Răducanu: „Ce a făcut Dennis Man până la vârsta asta?”

„Câți ani are Dennis Man? 25? Păi, și joacă în Serie B la vârsta asta… Tu crezi că Borussia Dortmund dă banii pentru un jucător la vârsta lui de acolo? Borussia ia fotbaliști de 18-20 de ani, pe care să îi vândă apoi pe sume mari.

Dennis Man nu are nicio șansă să joace în Bundesliga și mai ales la Dortmund. Să fim serioși! Ce a făcut el până acum? Are câteva meciuri bune în a doua ligă din Italia. Dacă e așa de bun, de ce nu îl păstrează Inter sau AC Milan acolo. Ce, ăia nu îl văd de acolo?

Eu nu cred că se va face acest transfer. Când un club de nivelul acesta ia un jucător peste 24-25 de ani trebuie să fie un superstar, cum l-a luat Bayern pe Harry Kane.

Cât ar costa Dennis Man? Între 12 și 15 milioane de euro? Niciodată nu dă Dortmund banii aceștia pe un fotbalist ca Man.

Să nu fiu înțeles greșit: mi-aș dori ca transferul să se facă sau ca un jucător român să vină să joace în Bundesliga, dar mi se pare imposibil de realizat această mutare. O să dau și eu un telefon, două ca să mă interesez”, a transmis Marcel Răducanu, singurul jucător român care a jucat la Borussia Dortmund, potrivit prosport.

Dennis Man, urmărit de Borussia Dortmund

„Bundesliga este cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt pe meciul Ternana - Parma. Scouteri ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

Atacantul Parmei, Dennis Man, este în vizorul clubului german. Observatorii Borussiei Dortmund vor urmări meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentatului fotbalist român.

Man este urmărit. Borussia Dortmund urmărește situația. Partida de sâmbătă va fi o ocazie importantă pentru a se uita mai atent la o potențială țintă”, notează italienii de la tuttomercato.

VIDEO. Euro GSP » Cine este în imagine? Narcis Drejan a reușit să ghicească personajul: „Sunt cel mai bun om din istoria ghicește personajul”

Citește și:

Horațiu Moldovan, martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid! Umilință în semifinalele Cupei, cu largul concurs al concurentului Oblak
Bilbao - Atletico Madrid
Horațiu Moldovan, martor la o seară neagră pentru Atletico Madrid! Umilință în semifinalele Cupei, cu largul concurs al concurentului Oblak
Lucescu, bruscat pe teren! » Ce l-a înfuriat pe jucătorul advers și cum a reacționat românul + Promisiunea făcută de Răzvan
GRECIA
Lucescu, bruscat pe teren! » Ce l-a înfuriat pe jucătorul advers și cum a reacționat românul + Promisiunea făcută de Răzvan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Adi1919
Adi1919  •  29 Februarie 2024, 21:09
Postat de marin8 pe 29 Februarie 2024, 20:43

urat, foarte urat, ce-i iese din gură lui marcel... ma așteptam de la el să vină cu ceva sfaturi care sa-i îmbunătățească jocul...

Păi la ce să-l mai ajute?? Are dreptate, dacă nu a făcut până acum pasul în serie A, degeaba..Mai mult că sigur nu are Borussia nevoie de el.. Sunt "gogoși" scoase de un site italian, până acum nimic din tot ce au zis eu nu s-a adeverit...

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  29 Februarie 2024, 21:07

Hala caseta tehnica: Data nașterii - 26 august 1998 / Vârsta - 26". Inteleg ca ati facut socoteala de scadere de la 2024 la 1998, dar fotbalistul este nascut in AUgust, deci inca are 25 de ani. Pe de alta parte, ce sa ceri de la tinerele talente U21, pe care GeSePeste le-a recrutat anul trecut...

therealreddog33
therealreddog33  •  29 Februarie 2024, 20:54
Postat de Alexandru_Ion pe 29 Februarie 2024, 19:58

Numai Marcel merita să joace în Germania ! Man este mult peste ce a fost Marcel ,fotbalul este superior anilor 90 de la tehnica la viteza . Sunt curios cat făcea Marcel la 100 de metri . Man este mai tehnic și are mai multa viteza decât avea Marcel . Bundesliga are 4 echipe ,,un campionat de tot *** !

Aha, se vede ca te pricepi. Te întreb eu, ca dinamovist: l-ai văzut pe Marcel Raducanu jucând, la Steaua, la națională și apoi la Dortmund? Dacă nu, dă o căutare pe YouTube. Vorbim după, dacă Man ar putea măcar să îi care ghetele lui Marcel. Ăsta chiar a fost fotbalist, cu F mare. Are și dreptate cu întrebarea lui: ce a realizat Man până la 25 ani? Nici la a doua echipă a lui Dortmund nu ar face față, e un campionat foarte intens, rapid, unde Man ar pierde 90% din dueluri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează