INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAŢIONALA

Marcel Răducanu continuă războiul cu Ciprian Marica: "Eu sunt o legendă în Germania, pe el nu-l ştie nimeni!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 12:37

După ce zilele trecute Ciprian Marica a refuzat să răspundă acuzelor venite din partea lui Marcel Răducanu pe motiv că ar fi "sub nivelul lui de demnitate", fosta glorie a Stelei iese din nou la atac.

"Nu mai voiam să intru în nicio polemică cu Marica, dar văd că nu se potoleşte şi mă tot provoacă. Dacă era băiat deştept tăcea şi îşi vedea de treaba lui. Îl somez public să spună la cine s-a referit! M-a ajutat el vreodată pe mine cu bani sau nu mai ştiu ce lucruri insinuează? Poate i-a ajutat pe Sorin Răducanu, Claudiu Răducanu sau Rică Răducanu, dar niciodată pe Marcel Răducanu.

Eu am auzit de Marica doar atunci cînd îi pronunţau comentatorii numele lui de pe lista jucătorilor de rezervă, că de jucat nu prea s-a omorît cu firea în Germania. Dacă mergeţi aici pe stradă şi întrebaţi de Marcel Răducanu o să vedeţi că toată lumea mă ştie. Eu sînt o legendă în Germania, pe cînd acest Marica, este cunoscut ca băiatul care îi căra geanta la antrenamente lui Huntelaar.

El este un fotbalist cu reale calităţi, nu sînt nebun să nu recunosc asta, însă banii i-au luat minţile. Dacă era un fotbalist pe care nu l-ar fi interesat banii, atunci stătea în Spania şi îl ajuta pe Cosmin Contra, nu pleca la o echipă din Turcia căreia nici măcar nu poţi să-i pronunţi numele", a declarat Marcel Răducanu pentru Fanatik.

Vezi aici reacţia lui Ciprian Marica!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (118)
bimbi79
bimbi79  •  19 Septembrie 2014, 10:57
Postat de nicolas.p pe 18 Septembrie 2014, 22:34

NU ESTE CLAR...daca mergem pe logica ta toti care au ales libertatea acelor vremuri sunt tradatori ?Haide sa mai numim cativa tradatori: Nadia Comaneci,Belodedici,Gh.Gruia(stii cine este?),Alina Astafei,Ion Tiriac,Ionel Dramba...iti spun ceva acesti tradatori?...esti penibil cu asemenea afirmatii,parca esti discipolul lui Vadim Tudor sau chiar becali al vostru...

...ganditorule... chiar ai dreptate: Toti cei care au ales sa fuga ILEGAL din tara, DA, sunt tradatori, iti convine sau nu.

dblock
dblock  •  19 Septembrie 2014, 05:03

Ma...Are dreptate cu privire la Marica, a fost branza buna in burduf de c...Dar nu stiu ce legenda este M Raducanu in Germania, poate ca e respectat printre cunoscatori dar nu i s-a ridicat nicio statuie din cate inteleg.

nicolas.p
nicolas.p  •  18 Septembrie 2014, 22:34
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2014, 18:30

Nu a contrazis nimeni despre valoarea fotbalistica a fotbalistului Raducanu. Am facut referire doar la TRADATORUL si DEZERTORUL Raducanu. De ce nu vorbste despre nemti ? A fugit din Romania pe usa din dos nu are voie sa vb. despre Romania si romani. C L A R ?

NU ESTE CLAR...daca mergem pe logica ta toti care au ales libertatea acelor vremuri sunt tradatori ?Haide sa mai numim cativa tradatori: Nadia Comaneci,Belodedici,Gh.Gruia(stii cine este?),Alina Astafei,Ion Tiriac,Ionel Dramba...iti spun ceva acesti tradatori?...esti penibil cu asemenea afirmatii,parca esti discipolul lui Vadim Tudor sau chiar becali al vostru...

Vezi toate comentariile (118)
Comentează