INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Marica a dezvăluit în Bild ce va face pe viitor: "El e mentorul meu"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 14:21

Ciprian Marica a jucat în perioada 2007-2011 pentru VfB Stuttgart, iar apoi a mers pentru două sezoane la Schalke. Deși are doar 31 de ani, cariera atacantului pare să fi luat sfârșit la odată cu finalul sezonului trecut după ce i-a expirat contractul cu Steaua.

Marica a declarat pentru publicația germană Bild că își vede în continuare viitorul legat de fotbal, însă în mediul managerial. Ciprian face cursuri speciale de management în Germania, alături de fostul său coechipier Cacau.

"Am vorbit cu Horst Heldt (n.r. fostul președinte al lui VfB și Schalke). Apoi, el mi-a făcut legătura cu Universitatea unde mă pregătesc acum. Îi voi cere mereu sfaturi. Datorită lui m-am apucat de ea. El are o experiență la VfB și Schalke. Pentru mine el este un mentor", a declarat Marica pentru Bild.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Octombrie 2016, 15:38

Dupa, vei prelua frâiele unei echipe de la noi. Te vei confrunta cu o noua viziunea a tot ce-ai invatat acolo, tipic romaneasca. Pregateste-te de confruntari dure, la limita sau dincolo de lege. Aici iti vei da 'doctoratul'...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează