INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAŢII

Marica are tot mai multe probleme cu accidentările: "Lumea este sceptică în privinţa viitorului meu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 20:05

Ciprian Marica, 30 de ani, a vorbit despre viitorul său şi a spus că nu ştie ce va face în sezonul viitor.

"Din păcate, am forțat și nu am reușit să mă refac în timpul necesar. Îmi pare rău că am pierdut Campionatul European. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu acolo și să ajut echipa națională. 

Acum este o perioadă destul de grea pentru mine. Vin după experiența de la Steaua, care nu a fost o perioadă bună pentru mine. Am avut din nou probleme cu accidentările și acum toată lumea este sceptică în ceea ce privește sănătatea mea.  Din acest punct de vedere întâmpin probleme", a spus Marica la DigiSport.

Citeşte şi: Dezvăluiri despre noul selecţioner al României » Cum se va comporta în vestiar şi la ce trebuie să se aştepte jucătorii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează