FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Dezvăluiri despre noul selecţioner al României » Cum se va comporta în vestiar şi la ce trebuie să se aştepte jucătorii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 19:13

Christoph Daum, 62 de ani, este alesul lui Răzvan Burleanu pentru funcţia de selecţioner al României.

Ciprian Marica, care a activat mai mulţi ani în Germania, a vorbit despre numirea lui Daum ca selecţioner şi a dezvăluit cum este văzut acesta de foştii lui colaboratori.

"Ştiu că este un antrenor care o să vrea ca jucătorii să respecte regulile. Disciplina va fi foarte importantă pentru el. Este un antrenor cu experienţă şi a fost pe val, fiind aproape de a prelua naţionala Germaniei. Ştiu că este un bun motivator şi încurajează bine jucătorii. Va domina vestiarul.

Eu mi-aş fi dorit un antrenor român. Aveam multe variante de antrenori tineri. Să nu ne aşteptăm ca Daum să vină şi să inventeze jucători noi la naţională. Să nu ne aşteptăm la un miracol. Dacă nu va avea condiţii de a face performanţă, va fi greu pentru el", a spus Marica la DigiSport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
659493317518789
Mihai Coman  •  06 Iulie 2016, 22:59

Oare-l ia pe Mutu antrenor secund?

capca1
capca1  •  07 Iulie 2016, 01:04

Soluţie pentru Burleanu: Daum antrenor şi-i naturalizăm pe: Neuer și Buffon - portari,Chiellini , Bonucci, Hummels- fundași, să poată cineva să accopere găurile lăsate de Chiricheș, Kroos, Iniesta și Busquets- mijlocași, dar responsabil cu șutul spre și, rar, la poartă,Nicușor Stanciu, Messi,Neymar și Suarez, în atac. Plus pe CR7, așa, de-a dreaq, să fie rezerva lui Messi !Căpitan de echipă, normal, Raț, iar fundaș stânga, Steliano Filip, ca s-avem și ceva noutăți tactice: căpitanul echipei este rezervă ! Director tehnic-Iordănescu, tehnica pupării icoanelor, de moralul echipei se ocupă Mutu, că e pe aceeași ”linie” cu Daum. Hai că sună frumos,zic!

811730288915362
Constantin Luca  •  06 Iulie 2016, 22:40

fara alte discutii,daum este numire politica,dati-l afara pe burleanu,ce fel de comitet executiv avem ?treziti-va dragi romani,faceti ceva sa scapam de tradatori si vanzatori de tara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează