INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Marin la pătrat în Serie A? Marius, dorit în prima ligă italiană!

Marius Marin, Pisa // foto: Imago Images
Marius Marin, Pisa // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2021 17:38 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 18:00

Cagliari, echipa de pe ultimul loc în Serie A, este în căutare de mijlocaș. Românul Marius Marin (23 de ani) s-ar afla pe lista sarzilor, potrivit presei din Peninsulă.

După 5 ani petrecuți în Italia, Marius Marin ar putea ajunge în Serie A. Mijlocașul defensiv român, care momentan evoluează la Pisa, în Serie B, ar fi dorit de Cagliari, echipă la care este legitimat alt fotbalist român, Răzvan Marin.

„Marius Marin, în vederea lui Cagliari”

„Mai multe vânzări și chiar unele achiziții sunt așteptate la Cagliari în iarnă. Printre posibilele transferuri se numără un mijlocaș, poate chiar doi. Marius Marin a ajuns în vederea echipei rossoblu”, scriu jurnaliștii de la Calcio Style.

Rămâne de văzut dacă Pisa ar fi de acord să-și vândă mijlocașul. Echipa lui Marius Marin se află în cursa pentru promovarea în Serie A, ocupând locul 3 în al doilea eșalon italian după 12 etape. Iar Marius Marin a jucat în 11 dintre acestea, fără a contribui decisiv la vreun gol.

Piesă de bază în echipa națională U21 până de curând, Marius Marin a debutat în septembrie la prima reprezentativă a României, pentru care a adunat două meciuri.

Cota sa de piață se învârte în jurul a două milioane de euro. „Sumă destul de accesibilă”, scriu italienii. Rămâne ca Pisa să fie convinsă să renunțe la jucător, care ar deveni astfel coleg cu celălalt Marin din fotbalul italian, Răzvan.

Mai multe știri despre stranieri: 

Cine e românul „sărit” din schemă în transferul lui Man: „Becali nici nu știe că am lucrat pentru el”

Presa din Turcia anunță: Moruțan și Cicâldău pot părăsi Galatasaray în ianuarie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close