INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cine e românul „sărit” din schemă în transferul lui Man: „Becali nici nu știe că am lucrat pentru el”

Orlando Popa, alături de Vlad Chiricheș +5   FOTO
Orlando Popa, alături de Vlad Chiricheș

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 15:54 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 21:01

Orlando Popa, agent FIFA, fost scouter la Reggiana, a povestit cum a fost „sărit” și el la afacerea de 11 milioane de euro cu transferul lui Dennis Man la Parma. Acum, vrea să aducă academiile Milanului și Atalantei în țara natală.

Un român stabilit de 22 de ani în Italia, Orlando Popa, a mărturisit pentru GSP.ro că este în discuții avansate cu diverse cluburi din țara natală pentru a aduce academii importante aici, discutând în numele celor de la AC Milan și Atalanta Bergamo! 

Anunțul conducerii celor de la Parma în privința lui Valentin Mihăilă și a lui Dennis Man, după un nou meci rușinos al Parmei
STRANIERI
Anunțul conducerii celor de la Parma în privința lui Valentin Mihăilă și a lui Dennis Man, după un nou meci rușinos al Parmei

Orlando Popa muncește în Italia

„Suntem în discuții avansate pentru a-i aduce în România. Sunt multe talente în fotbalul nostru, de acasă, iar italienii caută așa ceva. Eu am dus mai mulți tineri jucători în Peninsulă. Ultimul care a semnat un contract este Adrian Caragea, 16 ani, extremă stânga, la Sassuolo, văzut live și lăudat și de către căpitanul «tricolorilor», Vlad Chiricheș. 

Un fotbalist gen Mihăilă. I-am mai dus la probe pe gemenii Nistor de la U Cluj în toată Italia, la SPAL, Spezia, Genoa și Sassuolo, aveam oferte bune pentru Mario Tudose, plecat la Benfica, de la SPAL, Torino și Bologna, dar tatăl puștiului a dorit altceva”, a explicat Orlando Popa pentru GSP.

Orlando Popa: „Am luat țeapă”

Românul l-a îndreptat pe Riccardo Piscitelli către Dinamo în vara lui 2019, a lucrat ani buni la Reggiana, în staff-ul scouterilor clubului. Olteanul din Reggio Emilia a fost implicat în discuțiile privind transferul lui Dennis Man la Parma, a rămas cu amintiri de neuitat, pilde de viață, din această experiență.

Orlando Popa
Orlando Popa
Orlando Popa
Orlando Popa
Orlando Popa
+1 FOTO

  • Orlando Popa, în stânga imaginii, în sacou albastru

„Totul a pornit de când l-am văzut pe Dennis la Euro U21 din Italia, de atunci mi-am pus ambiția de a-l aduce în «Cizmă». Am avut o colaborare cu Parma un an, făceam videoconferințe cu clubul și cu Anamaria Prodan. Eu am avut contract scris cu Ana, ea a mers doar pe încredere cu Gigi Becali. Am pierdut un an, mai ales nopțile, fiindcă Ana era fie la Miami, fie în Dubai. 

M-am ales cu zero lei, zero euro! Nici Becali nu știe că am lucrat pentru el în «cazul Man»! Am reușit oferta de 10,2 milioane euro plus 2 milioane bonus, am vorbit cu Ana să obținem 11 plus 2. Dar au închis ei, frații Ioan și Victor Becali, au făcut-o pe munca mea! Nu au mișcat nimic! Am luat țeapă cu românii mei”, a răbufnit agentul FIFA

Mă mai sună unul, altul, dar prefer să muncesc mai mult și singur. Îmi pare rău că noi, românii, în loc să ne ajutăm, ne „facem” unul pe altul, mai ales că e loc pentru toată lumea. OK, eu nu am vreun mare nume acum, dar muncesc, mă zbat, sun, vorbesc, iar în Italia mi-am făcut multe relații.

- Orlando Popa, agent FIFA

„Românii, cum simt mirosul banilor, se sucesc”

A legat prietenii cu cei de la Parma totuși, devenind prieten apropiat cu fostul căpitan al grupării, Alessandro Lucarelli. Dar de la faza cu frații Becali, pentru care și Anamaria Prodan este în proces, Orlando Popa evită să mai lucreze cu intermediari români. 

„Văzând toate mizeriile, lucrez singur, singur. Uite, mi s-au dat 5 mandate pentru 5 jucători de la o echipă pentru Italia. Am venit cu oferta, să se facă afacerea, s-au «întors». Cum simt mirosul de bani, cum se sucesc, incredibil! Vor mai mult, schimbă cifrele, datele, sunt mofturoși. Îmi trimit multe echipe de fotbal din România mandate, de la națională, antrenori”, a explicat Orlando.

VIDEO Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaje a primit de la Dennis Man și de la un oficial al Parmei

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ianis Hagi a ales! Unde vrea să joace după ce își încheie contractul cu Rangers: „Iubesc acest campionat!”

OFICIAL Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa: „Aștept cu nerăbdare să-i ajut să-și atingă obiectivele” + Ce mesaj le-a transmis celor de la Rangers

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Noiembrie 2021, 16:34

O fi ruda cu Orlando Giani?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează