INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Ianis Hagi a ales! Unde vrea să joace după ce își încheie contractul cu Rangers: „Iubesc acest campionat!”

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 13:45 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 17:11

Ianis Hagi (23 de ani) și-a ales deja următoarea destinație! Mijlocașul român a recunoscut că este îndrăgostit de campionatul spaniol și ar vrea să facă pasul în La Liga după ce își termină contractul cu Rangers.

  • Cotat la 6,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, Ianis Hagi mai are contract până în vara lui 2024 cu Rangers

Ianis Hagi vrea în La Liga, după Rangers

Plecarea lui Steven Gerrard de la Rangers la Aston Villa ar putea grăbi și transferul lui Ianis Hagi! Mijlocașul român a fost în atenția lui Jose Mourinho, la Roma, și a lui Fatih Terim, la Galatasaray, dar visul său este acela de a evolua în Spania.

„Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul. 

În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat. Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Ianis a fost dorit de Sevilla

În vară, visul lui Ianis Hagi de a evolua în La Liga se putea îndeplini. Sevilla a fost interesată de mijlocașul român, dar oferta ibericilor a fost mult sub pretențiile celor de la Rangers. La acel moment s-a vorbit despre o sumă de 13 milioane de euro pe care scoțienii ar fi vrut-o în schimbul lui Ianis Hagi.

Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi
STRANIERI
Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi
Ianis Hagi speră ca Mirel Rădoi să continue la națională: „În ultima perioadă au fost meciuri destul de bune”
NAȚIONALĂ
Ianis Hagi speră ca Mirel Rădoi să continue la națională: „În ultima perioadă au fost meciuri destul de bune”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
polistul68
polistul68  •  11 Noiembrie 2021, 22:05
Postat de larisa_i pe 11 Noiembrie 2021, 18:59

Ba, da nu joaca la Rangers? Meseriasii tai la ce echipe sunt?

Fa o comparatie intre ce echipa e rangers...si ce nume se vehiculeaza ca l-ar "dori" pe Ianis...el nu e titular de drept la o echipa mediocra din Europa, dar de el se intereasa Bayern, barca, Sevilla...de aici porneste totul, inclusiv aceast val de contestatari a lui ianis...nimeni nu are nimic persoanl cu el..e un tanar, cu o anumita valoare...toti avem ce avem cu insistenta celor din jurul lui de a ne convinge cat de bun e el, sic e echipe mari il doresc...sa fim resiosi, la echipe bune nu joci daca nu ai forta si viteza...Ianis nu le are.

klauz
klauz  •  11 Noiembrie 2021, 21:11

Eanis nu a avut niciodata oferte de la Sevilla, Roma sau Galatasaray, minciunile de anul asta, dupa cum nu a avut in 2019 oferte de la Juventus, Bayern Munchen, Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund, etc., echipe care cu siguranta nu au auzit de acest individ. Sunt toate minciuni platite de clanul hagi, care umbla cu inventii. Eanis nu va avea niciodata vreo oferta din Spania si de nicaieri altundeva decat Farul. De la Rangers la Farul, asta e traseul...

larisa_i
larisa_i  •  11 Noiembrie 2021, 18:59
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Noiembrie 2021, 17:56

...cine sa l vrea pe acest mediocru...ne am saturat de nepotisme...

Ba, da nu joaca la Rangers? Meseriasii tai la ce echipe sunt?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează