INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Marius Marin, un prim pas spre Parma? Ce a făcut mijlocașul român

Marius Marin //FOTO: Guliver/GettyImages
Marius Marin //FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 14:21 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 14:58

Căpitanul naționalei de tineret, liderul formației și în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokio, mijlocașul Marius Marin (22 de ani) ar putea prinde un transfer important în mercato estival. Alături de Dennis Man și Valentin Mihăilă ar putea forma Parma Romena.

Mutarea ar fi influențată și de relația de prietenie dintre Marius Marin și ceilalți doi români.

 Mai mult, imediat după ce a încheiat stagiul de pregătire de la Marbella, cu selecționata U23, mijlocașul central a plecat în vacanță alături de Dennis Man și de iubitele lor la Palma de Mallorca.

Marius Marin, un prim pas spre Parma? Ce a făcut mijlocașul român

 Marius Marin, dorit de Parma

Retrogradată din Serie A, gruparea care a plătit 13 milioane de euro pe Man și alte 8,5 milioane de euro pe Mihăilă țintește transferul unui alt fotbalist român, iar Marius ar fi de acord cu mutarea.

Acesta a rămas să studieze în această vacanță toate oportunitățile, însă e tentat să joace alături de conaționalii săi. Tuttomercato a anunțat că Genoa și Verona, din Serie A, și Monza (Serie B) l-ar vrea și ele pe Marin.

Marin a mai jucat la juniorii lui Sassuolo și Catanzaro, s-a afirmat practic în Il Calcio, după ce în România a jucat cel mult la liga secundă, două meciuri, la Poli Timișoara. 

La Pisa a ajuns prima dată în august 2018, sub formă de împrumut, iar în vara lui 2019 a fost cumpărat definitiv. Cu gruparea de la mijlocul clasamentului din Serie B încheie angajamentul cu Pisa în perioada imediat următoare.

1.000.000 de euroe cota lui Marin, potrivit transfermarkt

În acest sezon, românul a jucat 35 de meciuri, reușind două goluri și trei pase de gol

VIDEO Marius Marin: „Vreau în Serie A! Am refuzat să mă întorc în România”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Veste mare pentru „naționala” olimpică: căpitanul merge la Tokyo!

EXCLUSIV Marius Marin le-a construit părinților o casă: „Au făcut multe sacrificii ca să mă țină în fotbal. Stăteau cu chirie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează