FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U23

EXCLUSIV Marius Marin le-a construit părinților o casă: „Au făcut multe sacrificii ca să mă țină în fotbal. Stăteau cu chirie”

Marius Marin
(foto: Imago)
Marius Marin (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 15:08 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 15:16

Marius Marin, 22 de ani, a povestit cum este el în afara fotbalului și ce planuri are în viață.

Marius Marin, 22 de ani, căpitanul selecționatei U21 a României, a mărturisit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor care este filosofia personală pentru a avea succes, el parcurgând deja 5 ani în Italia. 

Și în peninsulă a evoluat, momentan, în Serie B și Serie C, iar ultimul sezon l-a bifat la Pisa, locul 14 în divizia secundă.

Tânărul fotbalist este de părere că viața din afara terenului influențează foarte mult cariera sportivă. "Noi avem antrenamentele după-amiază, de obicei. 

Dimineața, îmi fac program de stretching, de sală, nu merge doar cu orele de la antrenament, oricât de bun ai fi, dacă vrei să progresezi. Îți trebuie multă pregătire, multă odihnă, dacă dorești să urci în carieră", a punctat Marius.

Marius Marin le-a făcut părinților casă

Marin are o relație specială cu părinții săi. Tocmai de aceea a rămas apropiat de ei. "Primii bani importanți i-am dat părinților mei. 

Nu aveam o situație OK acasă, voiam mult să-i ajut, fiindcă au făcut multe sacrificii ca să mă țină în fotbal. Ei stăteau cu chirie, așa că le-am făcut o casă, le-am construit una", a mărturisit jucătorul de Il Calcio.

35 de meciuria bifat Marius Marin la Pisa, în ediția precedentă, marcând două goluri și oferind 3 assist-uri

A răspuns cu maturitate atunci când a fost întrebat ce ar face cu primul milion de euro câștigat. "Eu o iau pas cu pas, la vârsta asta nu contează banii, ci performanțele pe care le ai la momentul oportun. Există o vorbă: «O dată trece trenul». Important e să nu-l ratezi! 

Nu mă gândesc la bani, vreau să ajung să joc în Serie A. Da, am o mașină foarte frumoasă, Range Rover Evoque, dar am învățat de la părinți care sunt prioritățile. Nu cheltuiesc mulți bani pe haine și pe distracții, fiindcă am crescut unde am crescut, și cu bine, și cu rău, știu că banii se pot pierde ușor. Viața de fotbalist e scurtă și trebuie să profiți de chestia asta. Vreau să rămân cu picioarele pe pământ și să pun bani deoparte".

Nu am accent de Italia, fiindcă vorbesc tot timpul cu părinții. Am deprins limba după primele 4-5 luni. Mai am momente când, întorcându-mă acasă, mai zic unui ospătar «Grazie», fără să-mi dau seama.

Este un campionat foarte greu în Serie B, ar putea să se bată la titlu în România. Sunt fotbaliști experimentați, Ballotelli și Boateng sunt la Monza, îți dai seama ce nivel este.

Marius Marin exersează la pian

În timpul pandemiei, fiind în Italia, acolo unde a fost multă vreme focarul european al Covid-19, Marius s-a gândit să-și pună în practică un vis al copilăriei. Și-a achiziționat un pian și a început să deprindă notele. 

"Îmi plăcea mult muzica, de aceea, anul trecut, la începutul pandemiei, mi-am cumpărat un pian ca să exersez. Muzica a fost pasiunea mea, am învățat notele și am descoperit un instrument deosebit. 

Poate că aș fi putut face ceva cu muzica, dacă nu exista fotbalul. Melodia «Hall of Fame», cântată la pian, mă motivează foarte mult și înainte de meciuri", a mărturisit mijlocașul. 

Citește și alte articole despre echipa națională:

VIDEO România U23 - Australia U23 1-0 » George Ganea aduce victoria cu un gol superb! Următoarea destinație, Tokyo

Ce l-a supărat pe Ilie Dumitrescu după rezultatele României: „Am ajuns să ne bucurăm și când pierdem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
publicer
publicer  •  10 Iunie 2021, 05:56

Dupa Anton?! Anton joaca de pe scaun. E lent pt ce se joaca la ora asta in lume. Doua viteze are!))) Incet si pe loc

calinescu_
calinescu_  •  09 Iunie 2021, 16:32

Marius Marin are un potential imens. Mutu l-a pus putin in valoare si a dat superandament ...!!!! Dupa ANTON, este a cel mai bun inchizator ...!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează