FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce l-a supărat pe Ilie Dumitrescu după rezultatele României: „Am ajuns să ne bucurăm și când pierdem”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 08:59 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 09:43

Ilie Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de prestațiile României din partidele amicale cu Georgia (1-2) și Anglia (0-1). 

Fostul internațional îi cere selecționerului Mirel Rădoi să stabilească o formulă de start cât mai clară, fără multe schimbări, și se declară deranjat de faptul că „tricolorii” încearcă să găsească lucruri pozitive și după înfrângeri.

Ilie Dumitrescu se revoltă după rezultatele României

„Am ajuns în zona aia în care să ne bucurăm și când pierdem! L-am văzut și pe Mirel Rădoi după meci.

Ne bucurăm că avem două sau trei acțiuni, că ajungem în jumătatea adversă. Ne bucurăm că Niță este iar cel mai bun de pe teren sau că fundașii laterali, Camora și Sorescu sunt printre cei mai buni jucători.

Sper să se cristalizeze și un prim «11» și să fie un nucleu de 8-9 jucători pentru meciurile din toamnă. Ideal ar fi să scoatem maximum de puncte ca să sperăm la o calificare”, a declarat  Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În septembrie, nu mai trece nimeni cu vederea rezultatele astea. Toată lumea îi va spune că nu se mai poate dacă nu vor mai fi șanse la calificare. Cred că nici el nu va dori să rămână. Va trebui să plece imediat! Trebuie să-i dai șanse altui antrenor ca să pregătească cealaltă campanie.
– Gabi Balint

VIDEO Începe EURO 2020! Totul despre Turcia - Italia

Citește mai multe știri despre naționala României:

EXCLUSIV Gâlcă, despre criza de la națională: „Vreau să văd un antrenor care garantează. E vina tuturor!”

Rădoi nu e considerat vinovatul principal » Pe cine a luat în vizor Anghel Iordănescu: „Să îl aducă cu picioarele pe pământ!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bluerush
bluerush  •  09 Iunie 2021, 10:26

Pe Dumitrescu ar trebui sa il supere faptul ca nu a mai antrenat pe nimeni de peste 10 ani, nu ca inainte ar fi fost mare antrenor. Cred ca presa ar trebui sa fie mai selectiva si sa mai lase din "misterii" astia acasa, alegand in schimb niste persoane active in fenomen. Uite asa apar situatii in care Panduru, Dumitrescu sau Dinu isi dau cu parerea despre modul in care antreneaza Radoi, desi in ultimii 10 ani ei au cam aceeasi experienta in realitate. Sa nu mai spunem ca ultima data cand Dinu antrena o echipa de club, in Romania inca era in floare "cooperativa" si epoca Sandu-Dragomir, careia noi ii datoram lipsa de generatii la nivel national.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează