FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA 1-0

Rădoi nu e considerat vinovatul principal » Pe cine a luat în vizor Anghel Iordănescu: „Să îl aducă cu picioarele pe pământ!”

Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, poartă o parte importantă din vină pentru rezultatele modeste ale naționalei României. +14   FOTO
Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, poartă o parte importantă din vină pentru rezultatele modeste ale naționalei României.

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 21:18 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 21:19

Anghel Iordănescu (71 de ani) crede că Mihai Stoichiță (67 de ani), directorul Comisiei Tehnice de la FRF, poartă o parte importantă din vină pentru rezultatele modeste ale naționalei României. 

Anghel Iordănescu e de părere că Mirel Rădoi a greșit când a declarat că foștii selecționeri nu primeau întrebări la fel de directe, despre schimbările făcute: „Nu știu ce a fost în capul lui Mirel Rădoi când a făcut o asemenea afirmație. Cred că m-ați întrebat vrute și nevrute. M-ați lăudat, m-ați desființat, important e că în final ne-am împăcat, ne-am strâns mâna și ne-am bucurat de rezultatele echipei naționale”.

Iordănescu, dezamăgit de Mihai Stoichiță

„Trebuie să credem în el, chiar dacă rezultatele nu ne satisfac. Nici dacă am ataca selecționerul sau jucătorii în permanență nu s-ar schimba nimic, nu am avea alte rezultate. Echipa națională este a noastră, bună sau rea, trebuie să sperăm.

Trebuie să avem încredere în el. Dacă ar fi să critic pe cineva, aș critica Comisia Tehnică, pe președintele Comisiei, pe Mihai Stoichiță. O Comisie Tehnică trebuie să îl ajute mai mult pe selecționer, ar trebui să aibă foarte multe discuții și din când în când să îl mai aducă cu picioarele pe pământ. În fotbal există o singură filosofie, victoria”, a spus Anghel Iordănescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Mirel Rădoi, explicații după amicalul Anglia - România

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Semnal de alarmă după „amicalul” cu Anglia: „Am scăpat ieftin, nu avem un fundament!” » Mesaj pentru selecționer: „Mirel, trebuie să câștigăm!”

Gigi Becali nu s-a abținut! Ce a spus despre ritualul de dinainte de Anglia - România: „Cum să fiu rasist, dacă le trimit bani?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
st.il.
st.il.  •  07 Iunie 2021, 22:38

Tata Puiu rămâne un om extraordinar de elegant și, incapabil să jignească pe cineva !...Sunt curios, în altă ordine de idei, cu cât sunt remunerați următorii: r.burleanu, m.stoichiță, a.țicleanu, m.rătoi, n.dică, g.iorgulescu, aceste persoane (personaje !), care, alături de alde daumn, contra, ș.a., au îngropat LA PROPRIU fotbalul autohton !...Banii cu care sunt plătiți ăia de mai sus (care mai sunt și care au fost !),sunt bani plătiți de noi, niște contribuabili idioți, care suntem jigniți de insolența/obrăznicia/lipsa de bun simț/aroganța a unora care nu vor să dea seamă pentru bani câștigați pe nedrept !...Asta nu e oare o formă simulată de...furt ???...

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Iunie 2021, 22:11

Mii sa luat de echipa nationala si frf. ....eu sunt supărat ca fulgi sa certat cu taicasu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează