INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERES

Patru cluburi din Serie A, pe urmele internaționalului român de tineret: „Destinat să facă marele pas”

Marius Marin, primul din dreapta // foto: Imago +43   FOTO
Marius Marin, primul din dreapta // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 14:49 / Actualizat luni, 29 martie 2021 15:39

Marius Marin (22 de ani), căpitanul echipei naționale U21 a României și jucător la AC Pisa, în Serie B, a atras interesul a patru cluburi din primul eșalon italian.

Transferat de AC Pisa în 2019 de la Sassuolo, bănățeanul ar putea reveni în Serie A la capătul acestui sezon. Asta pentru că patru formații din elita fotbalului italian îl urmăresc îndeaproape. Este vorba despre Parma, Bologna, Genoa și Sampdoria, anunță SerieBnews.com. 

Marius Marin, coleg cu Man și Mihăilă în Serie A?

Jurnaliștii italieni scriu că Parma este echipa cea mai insistentă, mai ales că în lot mai există doi români care ar facilita acomodarea lui Marin (Dennis Man și Valentin Mihăilă), dar în cazul „cruciaților”, totul depinde de acest final de sezon. Dacă Parma o să cadă în „B”, variantă plauzibilă în acest moment, atunci și „operațiunea Marin” va pica. „Marin pare destinat să facă marele pas spre Serie A în sezonul 2021/2022”, scrie sursa citată. 

În prezent, Marin este în Ungaria, unde participă alături de echipa națională a României la Campionatul European U21. Mijlocașul de la AC Pisa a primit banderola de căpitan al „tricolorilor”, dar nu va juca în ultimul meci din grupe, cu Germania, după ce a văzut cartonașul galben atât cu Olanda (scor 1-1), cât și cu Ungaria (2-1).

Gest stupid! Jucăm fără căpitan meciul decisiv de la Euro U21
EURO U21
Gest stupid! Jucăm fără căpitan meciul decisiv de la Euro U21

25 de meciuriși 3 pase decisive are Marius Marin la AC Pisa în acest sezon de Serie B

1 milion de euroeste cota de piață a mijlocașului român

Crescut de Poli Timișoara, Marius Marin a fost transferat de Sassuolo în 2016. A început la juniorii echipei italiene și a fost împrumutat în sezoane succesive la Catanzaro și AC Pisa, înainte ca Pisa să îl cumpere definitiv, în schimbul a 400.000 euro.

VIDEO. Viorel Moldovan, la finalul partidei câștigate de România U21 în Ungaria: „În locul lui Mutu l-aș fi schimbat pe Marin”

Mai multe știri despre România U21:

Radu Drăgușin, cerut titular la meciul cu Germania: „Nu putem juca fără el! Ciobotariu e clămpău”

FRF, plângere la UEFA în scandalul de rasism de la meciul cu Ungaria U21: „Un incident s-a petrecut și la vestiare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1626497344230564
Nicolae Grecu  •  29 Martie 2021, 17:45

Când jucau la echipe de top din Bahrain, China și Kazahstan era mai bine?. Stai să vezi unde joacă la anul Man și Mihăilă

denieru
denieru  •  29 Martie 2021, 17:40

Alea sunt echipe de top din Serie A ?

rockyus
rockyus  •  29 Martie 2021, 17:39

Vor fi cei 3M de la Parma (Mihaila, Man, Marin) ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează