INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

VIDEO Marius Șumudică, anunț-șoc: „Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mă retrag”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de , - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 16:10 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 16:51

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul lui Al Raed, a anunțat că în „3-4 ani” se retrage din fotbal.

Tehnicianul român a anunțat că a luat decizia cu câteva luni în urmă. El vrea să continue în fotbal ca analist TV, nu ca antrenor.

Antrenorul din Liga 1 pentru care a garantat Reghecampf: „Am avut o discuție cu cei din club” + Ce spune despre lupta la titlu
ANTRENOR
Antrenorul din Liga 1 pentru care a garantat Reghecampf: „Am avut o discuție cu cei din club” + Ce spune despre lupta la titlu

Marius Șumudică a anunțat că renunță la antrenorat

„Eu când voi termina contractul în străinătate, dacă nu voi mai putea activa în străinătate, îmi doresc să mă retrag din fotbal, din antrenorat. Nu îmi doresc să mai antrenez în România. Vreo 3-4 ani îmi doresc să mai antrenez în străinătate, apoi vreau să continui în televiziune.

Nu m-a supărat nimic, asta e decizia mea irevocabilă. Mai antrenez 3-4 ani la un nivel bun, în străinătate.  Mă retrag din antrenorat, mi-a ajuns. Vreau să rămân în fenomen. Cel mai ușor ar fi să lucrez în televiziune.

Eu am contract cu Digi acum, mă așteaptă înapoi acolo. Nu îmi doresc să mai antrenez. Am ajuns la capătul puterilor. Mai antrenez 3-4 ani, ca să pot sta liniștit, atât eu, cât și familia mea. 

Încă îmi place să antrenez, dar în jurul vârstei de 55 de ani mă voi retrage, vă promit. Rapid are un antrenor foarte bun, nu o să revin eu. O să mai vorbesc de colegi doar când o să fiu expert la televiziune. Atunci nu o să scape nimeni de gura lui Șumudică.

Nu mai vreau să antrenez, m-am săturat. Mai stau câțiva ani în străinătate, 4 ani, pe un salariu bun, ca să merite sacrificiul pe care îl fac. Nu este ușor să fii departe de familie”, a declarat Marius Șumudică la plecarea în Arabia Saudită.

Unde a antrenat Șumudică până în prezent

Șumudică antrenează în prezent la Al Raed, în Arabia Saudită. El era numit pe banca saudiților în iulie 2022. De-a lungul carierei, Marius le-a mai antrenat pe: Rocar, Inter Gaz, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Vaslui, U Cluj, Al Shabab, Concordia, Kayserispor, Gaziantep, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor.

În România a câștigat titlul cu Astra Giurgiu, în sezonul 2015-2016, reușind să ducă echipa în grupele Europa League în stagiunea imediat următoare. A contribuit și la titlul câștigat de CFR Cluj în sezonul 2020-2021, fiind demis după 6 etape. El a lăsat atunci echipa pe primul loc, cu maximum de puncte.

Citește și: 

Mutu, dezvăluiri despre momentul de cumpănă prin care a trecut recent: „Am zis că mi-au pus ceva în mâncare. Mă durea efectiv tot”

Clubul din Liga 1 aflat pe marginea prăpastiei: „Bătaie de joc, cerșim în stânga și în dreapta! Am ajuns să iau pastile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  07 Noiembrie 2022, 07:39

Expert. La televiziune. Pfffff...

o_bic
o_bic  •  07 Noiembrie 2022, 06:03

Șumimica,speram sa te lansezi in tv pe la arabi. Aici,lasă-ne.

opinez
opinez  •  06 Noiembrie 2022, 19:08

Vrajeala asta o ventileaza de cand antreneaza. Era in pana de popularitate si trebuia sa iasa cu ceva. Cel putin pana mai pierde CFR, Rapid sau schimba Gigisor antrenorul. Ca atunci ii revin rosul in obraji si parerile luminoase.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close