INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a făcut anunțul! Va semna în scurt timp un nou contract: „M-am înțeles cu ei”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 11:07

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep Gazişehir, a anunțat în această dimineață că își va prelungi contractul cu formația turcă, cu care se află pe locul 8 în campionat, după 7 etape, la un singur punct de locul secund și 3 de șefie.  

„Duminică m-am înţeles, voi semna joi când mă voi întoarce un nou contract pe doi ani, aveam contract doar pe un an. 

Fiind foarte mulţumiţi de mine, voi semna un contract de doi ani de zile pe care sper să îl duc la bun sfârşit, fiindcă eu în ultimii 6-7 ani am încheiat campionatele peste tot. Şi acum am oferte din Arabia Saudită şi din Dubai, dar nu se pune problema să merg. Am timp să ajung acolo. 

Campionatul Turciei este un campionat puternic, un campionat în care se joacă fotbal adevărat, unde vin 30-40.000 de spectatori şi unde simţi că eşti antrenor”, a spus Șumudică, potrivit TV Telekom Sport.

Șumudică a mai antrenat în carieră la Rocar București, Dodu Berceni, Inter Gaz București, Progresul, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, Kavala, Astra Ploiești, FC Brașov, FC Vaslui, Rapid, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu și Kayserispor. 

Șumudică, gest de neînțeles la ultimul meci

Marius Șumudică bate recorduri negative în Turcia, unde duminică a reușit să încaseze cartonaș galben după doar 75 de secunde din partida pierdută acasă cu Bașakșehir, 1-2. E cel mai rapid cartonaș galben încasat vreodată de un antrenor în campionatul autohton!  

Cunoscut pentru reacțiile sale neobișnuite, Șumudică a fost avertizat de arbitru după ce l-a împiedicat pe un adversar să execute un aut în minutul 2! 

Vezi și

GAZIANTEP - BAȘAKȘEHIR // VIDEO Oficial, e unic în Turcia! Gest de neînțeles făcut azi de Marius Șumudică după 75 de secunde din meciÂ

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

600.000 de euroconstituie salariul anual al lui Șumudică la Gazișehir, în Turcia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează