INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE

Șumudică a semnat azi cu Rizespor: „Am nevoie de transferuri. Sper să reușesc și aici”

Marius Șumudică. FOTO: Imago
Marius Șumudică. FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 15:39 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 18:29

Marius Șumudică (49 de ani) revine oficial în Turcia, la doar câteva zile după ce s-a despărțit Gaziantep. Antrenorul a semnat azi cu Rizespor, echipa de pe locul 16 din prima ligă. 

Antrenorul român nu a stat prea mult timp departe de campionatul turc și a semnat cu Rizespor, club care are 21 de puncte după 18 etape, cu două puncte peste Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu. Românul îl înlocuiește pe croatul Stepjan Tomas, demis după ce nu a oferit rezultatele așteptate. 

Marius Șumudică la Risespor: „Vreau să ne batem la primele 10 locuri”

Șumudică a vorbit pentru GSP.ro despre noua aventură în Turcia și a dat detalii despre planurile pe care le are la Rizespor.

„Am semnat pe un an și jumătate. Sper ca anul acesta să rămânem în prima ligă, iar anul viitor să ne batem la primele 10 locuri. Mie îmi plac provocările, sper să reușesc și aici. 

Vom juca două meciuri grele. Eu ajung vineri, iar sâmbătă jucăm cu Istanbul Bașakșehir, iar după aceea vom juca cu Fenerbahce. Vom încerca să luăm ceva. După aceea începe campionatul pentru mine și trebuie să facem toate eforturile ca această echipă să nu mai aibă probleme și să nu mai fie pe un loc fierbinte în clasament.

Este foarte important că această ofertă a venit imediat și am luat-o în calcul. Vom avea nevoie de niște transferuri și sper ca împreună cu jucătorii și toată lumea implicată să facem rezultate notabile și să ne bucurăm la finalul anului că avem posibilitatea să formăm o nouă echipă care să se bată la primele 10 locuri. Ceea ce am realizat la Gaziantep îmi doresc să realizez și la Rizespor”, a declarat Marius Șumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Vedeta celor de la Rizespor este Loic Remy, fost jucător la Marseille și Chelsea, printre altele, francezul marcând 6 goluri în 10 meciuri în acest sezon. Rizespor îl are în lot pe mijlocașul brazilian Boldrin (31 de ani), pe care Șumudică l-a mai avut sub comanda sa la Astra și la Kayserispor.

VIDEO Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Șumudică: „A știut ce face!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ziaristul care l-a numit „țigan cerșetor” pe Șumudică provoacă o nouă controversă: „Ozil e mai bun decât Hagi”. Cine îi susține afirmația

Și Euro, și Olimpiada ar putea fi amânate și în acest an! » Expertul OMS: „Nu sunt motive de optimism privind pandemia. Ne gândim la Planul B”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
magic4ever
magic4ever  •  19 Ianuarie 2021, 20:49
Postat de gicapuia pe 19 Ianuarie 2021, 19:00

Al Shabab ? Canci ! Al Fissssssss ! "Gazeeeeeeeeeeeeee ! Masca pe figura !" Aia de gaze nu ai a impotriva lu covid.

E clar ca a mintit cu oferta de la Al Shabab de 4-5 ori mai mare decat avea la turci ori sau razgandit si nu au mai demis antrenorul sau nu l-au mai vrut pe Sumudica dupa circul pe care l-a facut in presa...

badeadorian
badeadorian  •  19 Ianuarie 2021, 19:14
Postat de Jon Radu pe 19 Ianuarie 2021, 19:06

Un atrenor cat o cadana! Vorbe,giumbuslucuri,si caracter ca o dama pe centura. Un om si un caracter pe care nici la metresse nu al gasesti. Si asta se viseaza antrenor national !

De ce nu cauti tu prin Bologna un antrenor pentru nationala ??? Sau ai impresia ca daca esti o ''gloabatroter'' ,prin lume, ai dreptul sa jignesti persoane in functie de pasiuni !!!..

1272979566060802
Jon Radu  •  19 Ianuarie 2021, 19:06

Un atrenor cat o cadana! Vorbe,giumbuslucuri,si caracter ca o dama pe centura. Un om si un caracter pe care nici la metresse nu al gasesti. Si asta se viseaza antrenor national !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează