INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică vrea să-l salveze pe Alexandru Maxim! Fanii lui Gaziantep nu mai cred în el: „Dacă vrea să plece, vindeți-l!”

Alexandru Maxim e tot mai afectat de nereușitele din actuala stagiune la Gaziantep. Foto: Instagram
Alexandru Maxim e tot mai afectat de nereușitele din actuala stagiune la Gaziantep. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 16:30 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 17:53

Alexandru Maxim (33 de ani) are cel mai slab început de sezon al carierei și e tot mai afectat de nereușitele din actuala stagiune la Gaziantep. Marius Șumudică vrea să profite de această pauză pentru a-l readuce motivat pe teren.

Alexandru Maxim are 33 de ani și traversează cea mai dificilă perioadă a carierei, cel mai slab start de sezon. În care mijlocașul ofensiv nu a reușit niciun gol și nicio pasă decisivă în șapte meciuri de campionat la Gaziantep!

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! A fost prezentat oficial
FCSB
Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! A fost prezentat oficial

Marius Șumudică vrea să-l salveze pe Alexandru Maxim!

„Tricolorul”, care nu a mai marcat în Turcia din 5 ianuarie, de la 1-1 cu Bașakșehir acasă, a evoluat în ultima parte a stagiunii precedente la Beșiktaș, din nou fără nicio performanță în 11 partide.

S-a întors la Gaziantep în vară și, cartonașul roșu (întâia sa eliminare) primit chiar în prima etapă, la 1-2 cu Fenerbahce, a avut efect sedativ. Playmakerul, cândva cel mai important roș-negru, nu a mai influențat în niciun fel jocul echipei.

În ultima etapă, pe 7 octombrie, la 0-2 cu aceeași Bașakșehir în deplasare, a avut ocazia să marcheze din nou. A ratat însă un penalty care a adâncit și mai mult criza sa sportivă.

  • Penalty-ul ratat de Alexandru Maxim în Bașakșehir - Gaziantep poate fi văzut de la minutul 3:16

Alexandru Maxim, fluierat de suporteri. Marius Șumudică le-a cerut să-l respecte

Relația cu fanii lui Gaziantep a fost puternic afectată. Pe 22 septembrie, la 2-0 cu Istanbulspor, acasă, galeria l-a fluierat și în timpul partidei, și când a fost înlocuit de Marius Șumudică, în minutul 72.

La final, antrenorul a mers împreună cu Maxim în fața peluzei, l-a îmbrățișat și le-a cerut suporterilor să-l aplaude, să-l respecte pentru tot ce a făcut pentru Gaziantep din ianuarie 2020.

După ce a ratat lovitura de pedeapsă în ultima etapă, fanii s-au ridicat iar împotriva lui. Mesajul lor: „Dacă vrea să plece, vindeți-l!”.

43 de goluriși 23 de pase decisive a reușit Alexandru Maxim în 122 de meciuri la Gaziantep în toate competițiile

Marius Șumudică vrea să-i redea încrederea lui Alexandru Maxim

Șumudică, tehnicianul care l-a adus în Turcia pe Maxim de la Mainz, vrea să profite de această pauză dedicată echipelor naționale pentru a discuta cu el și a pune lucrurile la punct, a dezvăluit site-ul local Gaziantep 27. 

Antrenorul încearcă să-i redea încrederea, vrea neapărat să-l readucă pe Alex în prim-plan, motivat, în formă. Îl consideră o piesă esențială în tentativa de a evita retrogradarea. 

55 de selecțiiare Maxim la echipa națională începând din 2012. A marcat 6 goluri printre „tricolori"

Citește și:

Dorin Rotariu, direct în TOP 3 salarii la FCSB! » Gigi Becali a dezvăluit suma

„Țeapa” anului în Superliga? » A venit ca un superstar, s-a „rupt” și a jucat doar 42 de minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  10 Octombrie 2023, 22:00

Il ia Van Ojer la fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează