INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Marius Șumudică, alt recital în fața camerelor TV: „Uite-așa deschid gura!”

Marius Șumudică e din ce în ce mai tensionat din cauza situației de la Gazientep.
Marius Șumudică e din ce în ce mai tensionat din cauza situației de la Gazientep.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 17:49 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 18:20

Marius Șumudică (49 de ani) e din ce în ce mai tensionat din cauza situației de la Gazientep, dovadă fiind și imaginile surprinse de Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei prezent în aceste zile în Turcia.

După criza de nervi avută la antrenamentul echipei, Șumudică s-a dat din nou în spectacol într-un interviu acordat jurnaliștilor turci. Nemulțumit că nu primește din partea conducerii întăririle promise, tehnicianul român a avut o reacție teatrală în fața camerelor TV. 

„Oricine ar fi în locul meu, uite aşa aşteaptă un transfer, și lui Guardiola i-ar plăcea, şi lui Mourinho (n.r. gesticulează cu gura deschisă). Toată lumea deschide gura aşa şi spune: «Vreau jucatori! Vreau jucatori!». Şi eu vreau jucatori, bine?”, a declarat Șumudică, într-un interviu acordat pentru presa din Turcia. 

„There is only one God: Șumudică!” » Reporterul GSP, martorul unor secvențe INCREDIBILE în Turcia

Remus Răureanu, jurnalist GSP, s-a deplasat în Turcia, acolo unde a realizat un reportaj cu colonia de români de la Gaziantep: Alex Maxim, Marius Șumudică, Alin Toșca. Trimisul special al Gazetei a povestit marți dimineață, la GSP Live, criza de nervi pe care tehnicianul român a avut-o la antrenament, după egalul cu nou-promovata Karagumruk, 2-2. 

A fost un discurs cum nu am mai văzut. Probabil mai există prin vestiare, dar un asemenea discurs pe teren, eu nu am mai văzut. Și-a masacrat echipa, la mijlocul terenului! A vorbit în engleză, cu translator. L-au enervat golurile primite, au fost de comedie. Al doilea gol a fost de Stan și Bran, dacă Stan și Bran ar fi jucat fotbal. A fost o aruncare lungă de la margine, pe celălalt colț al terenului, o aruncare demnă de Premier League. Marcatorul adversarilor era liber, ceea ce a provocat furia lui Șumudică.

Le-a reproșat golurile și „bisericuțele” care există în lot. «Vă credeți dumnezei în vestiar? There is only one God in the dressing room: Șumudică!». Mă simțeam și eu vinovat, ca reporter, așa de tare a țipat! Aveam impresia că sunt vinovat, că trebuia să fac și eu ceva mai mult. Era o liniște completă. La un moment dat a scos o foaie, care arăta greșeala de la golul 2 și le-a cerut jucătorilor să se apropie, a început să țipe. Un om din staff-ul lui mi-a zis: «Ți s-a părut cutremur, dar să-l vezi cum face la înfrângere!»” - Remus Răureanu

VIDEO Marius Șumudică, ședință cu urlete: ”În 50 de secunde ați distrus tot!”

Citește și alte știri despre Marius Șumudică: 

VIDEO EXCLUSIV » Marius Șumudică, așa cum n-a fost văzut niciodată! Imagini necenzurate de la antrenament cu criza de nervi provocată de prestația din ultima etapă: „E o mare rușine!”

VIDEO EXCLUSIV „There is only one God: Șumudică!” » Reporterul GSP, martorul unor secvențe HALUCINANTE în Turcia: „N-am văzut așa ceva în 20 de ani de presă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Septembrie 2020, 11:38

Sumudica e tare mandru ca n-are masele pe partea stanga, arata la toata lumea :)

parpalache
parpalache  •  25 Septembrie 2020, 06:34

Din seria comici vestiti ai micului ecran!La noi nu avea loc de GG si a plecat in turneu in Turkia!Nu ni-l mai dau turcii inapoi!Halal pehlivan,bre!

tataika
tataika  •  24 Septembrie 2020, 06:13

remus raureanu, un "jurnalist" ***! *** Vai mama voastra de "ziaristi", ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează