INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Presa turcă aruncă bomba! Marius Șumudică, dorit de unul dintre marile cluburi din Istanbul » De ce ar depinde mutarea

Marius Șumudică, antrenor la Galatasaray! Presa turcă susține că au apărut zvonuri că tehnicianul român care s-a despărțit de Gaziantep ar fi un „plan B” la forța din Istanbul. Foto: Imago
Marius Șumudică, antrenor la Galatasaray! Presa turcă susține că au apărut zvonuri că tehnicianul român care s-a despărțit de Gaziantep ar fi un „plan B” la forța din Istanbul. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 10:04 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:21

Marius Șumudică, antrenor la Galatasaray? Presa turcă susține că au apărut zvonuri că tehnicianul român care s-a despărțit de Gaziantep ar fi un „plan B” la forța din Istanbul, unde Fatih Terim are o relație tensionată cu președintele clubului.

Chiar și după o ruptură atât de brutală la Gaziantep, contractul său fiind reziliat în urma conflictului antrenorului cu președintele clubului, Marius Șumudică rămâne în atenția fotbalului turc, numele său fiind vehiculat la una dintre marile puteri ale campionatului. Galatasaray.

Marius Șumudică la Galatasaray? Fatih Terim: „Simt o singurătate profundă”

La "Cim-Bom-Bom", e tensiune mare. După un meci neașteptat de dificil cu Malatya, în Cupă, egalând în ultimele secunde ale prelungirilor și câștigând cu 7-6 la penalty-uri, Fatih Terim a declarat: "Simt o singurătate profundă. Promisiunea mea e că rămân până în vară, când mi se încheie contractul".

Faimosul tehnician al Galatei, cel care a cucerit Cupa UEFA în 2000, alături de Hagi și Gică Popescu, are o relație încordată cu președintele clubului, Mustafa Cengiz. "Legătura dintre ei atârnă doar de un fir de ață. Nu ar mai rezista la o altă criză", a comentat cotidianul local Fanatik.

Marius Șumudică la Galatasaray? Fatih Terim ar putea pleca

Președintele lui Galatasaray a discutat o oră cu Fatih Terim, apoi a apărut în fața presei. Nu se gândește să-l demită. ”Vrem să câștigăm derbyul cu Beșiktaș, de duminică. Și antrenorul, și jucătorii noștri se vor bate pe viață și pe moarte să învingă”, a declarat Mustafa Cengiz, detaliind relația sa cu tehnicianul în vârstă de 67 de ani: ”Amândoi avem același caracter vulcanic, iar mie nu-mi este teamă de nimeni. Dacă vreau să-i zic ceva lui Fatih, o fac. El, la fel. Dar nu ne vom certa niciodată în fața presei”. Cengiz a precizat: ”Contractul profesorului Fatih nu se încheie în vară, se termină doar dacă noi îl reziliem”.

Înainte de conferință, Fotospor anunțase că "au apărut deja zvonuri, unii susțin că îl va concedia pe Terim. Alții vorbesc de un «Plan B Șumudică»". În ciuda sprijinului arătat de președinte, Terim ar fi în continuare tentat să renunțe în vară.

Marius Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi! Daniel Pancu: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică: 

Marius Șumudică, pus la zid: „Și-a făcut singur bagajele! Bucuriile alea în stilul manelistic...”

Marius Șumudică, TOTUL despre ruptura cu Gaziantep: „Dacă vă arăt mesajele de la jucători, încremeniți! Cu inimioare... În viața lor nu vor mai avea așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  14 Ianuarie 2021, 14:15
Postat de amicu pe 14 Ianuarie 2021, 13:04

Ești total pe lângă fenomen. Șumudică a mai antrenat în Turcia înainte de Gaziantep. Cei de acolo știau foarte bine cine știe Sumudica, așa că? Mai lasă-mă cu lăudatul altora și *** propriei nații. In cazul asta, cu atât mai puțin

Nu am mai văzut de mult români patrioți... E timpul!

amicu
amicu  •  14 Ianuarie 2021, 13:08
Postat de catalin_cj pe 14 Ianuarie 2021, 10:38

Pai nu avea oferte din golf de milioane de euro? Asa se lauda ca il platesc seicii cu un salariu de cateva ori mai mari decat la ***.

Și ce te face sa crezi că nu are? Până acum, unde a zis că merge s-a adeverit că spune corect. Deci?

amicu
amicu  •  14 Ianuarie 2021, 13:07
Postat de gazzaev.lewis pe 14 Ianuarie 2021, 10:54

Am spus-o la momentul respectiv. Desi termenii in care s-a despartit de gaziantep nu au fost deloc amiabili, sumudica are o cota buna. Mai presus de orice il recomanda abilitatile sale de tehnician. Vom vedea zilele urmatoare, dar mizez pe faptul ca va ramane in turcia pt ca se pliaza pe fotbalul turc. Fie ca vorbim de galata sau de alta echipa, mai putin galonata, locul lui e in turcia.

Corect. Cine îl ia pe Sumudica știu cine este aceasta și pentru ce au nevoie de el. Galata îl poate lua cu clauze in contract în care să plătească pentru ieșirile din presa sau pentru cartonașele din timpul meciurilor. Ei pot sa îi pună îi impună prin contract felul în care reprezintă clubul. Și Sumudica să cântărească daca le poate respecta sau nu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează