INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică, TOTUL despre ruptura cu Gaziantep: „Dacă vă arăt mesajele de la jucători, încremeniți! Cu inimioare... În viața lor nu vor mai avea așa ceva!”

Marius Șumudică (49 de ani) a dezvăluit toate detaliile despre despărțirea de Gaziantep.
Marius Șumudică (49 de ani) a dezvăluit toate detaliile despre despărțirea de Gaziantep.

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 19:54 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 22:18

Marius Șumudică (49 de ani) a dezvăluit toate detaliile despre despărțirea de Gaziantep.

  • Negocierile dintre Marius Șumudică și Mehmet Büyükekşi, președintele lui Gaziantep, au provocat un adevărat scandal în Turcia. Fiecare a venit cu propria variantă, acuzându-se public;
  • Declarațiile lui Șumudică l-au transformat și în victima unui derapaj rasist - detalii, AICI!
  • Duminică, scandalul a luat sfârșit. Clubul a anunțat oficial despărțirea de Șumudică.

Marius Șumudică, TOTUL despre ruptura cu Gaziantep

„Declarație mea a fost interpretată greșit, aia cu soția, ei nu au gustat-o. Eram în contact cu echipe din Arabia Saudită. Discuțiile pentru prelungire s-au amânat. Eu nu voiam să plec, pentru că mă bucuram de niște rezultate extraordinare aici. Am vrut să rămân în Europa. Am rămas surprins că aveam atâta timp pentru a negocia și n-am vorbit, decât în ultimele săptămâni. Am acceptat discuțiile totuși.

Mi s-a spus că sunt probleme cu banii și că va trebui să continuăm în anumite condiții, să fac un discount. N-am fost de acord, m-am ridicat, dorind să mă debarasez de discuție. Ei au fost deranjați. Unul dintre cei 10 care a venit să stea de vorbă cu mine a intrat în camera mea după: «Facem un efort și mărim salariul pentru tot staff-ul». Era o sumă infimă. N-am fost de acord. În condițiile actuale, i-am transmis că vreau să-mi duc contractul la bun sfârșit. «Nu, în două ore vreau să semnăm contractul», mi-a răspuns. Nu voiam să fac așa ceva! Când am părăsit stadionul după meciul cu Sivasspor, mă așteptau televiziunile. Clubul dăduse un comunicat deja prin care spunea că eu câștig anumite sume de bani, ireale! Ei calculau cu totul, cu staff, cu bonusuri, taxe. 

M-am simțit trădat. Am devenit imediat contestat de suporterii din Gaziantep care mă divinizau înainte cu o săptămână. Nu a fost o problemă de bani, ci de gest, cum au pus problema. Îmi cer scuze dacă am jignit orașul Gaziantep, șefii echipei, cei care aduc bani la club. Însă eu chiar m-am simțit jignit. Nu am greșit cu nimic, doar mi s-a spus că nu pot continua din cauza acelei glume. Dar ce am făcut eu aici... nu o să mai aibă așa ceva în viața lor! Dacă va arăt mesajele de la jucători, încremeniți! Cu inimioare... «Cel mai bun antrenor cu care am lucrat tu ești!». Am primit mesaje de la 19 jucători, și de la Mirallas, care a jucat peste 160 de meciuri la Everton. O să vă arăt mesajele când revin în țară”, a declarat Șumudică în emisiunea „Digi Sport Special”.

Vreau să mă întorc în țară și să iau o pauză. Primesc telefoane, inclusiv din Turcia, dar nu e momentul să mă întorc acum. În România nu vreau să revin 
Marius Șumudică 

După victoria cu Istanbul BB, am împărțit bani la 70 de persoane din club! De bucurie! Ăsta sunt eu 
Marius Șumudică

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep. Declarația care l-a enervat pe Bașkan

O voi suna pe soția mea să-mi trimită bani. Nu pot accepta un salariu cu 10 la sută mai mic, pentru că am plătit din buzunarul meu 80.000 de euro prime jucătorilor, fiind plăcerea mea. Și apoi, președintele vine și-mi spune că dacă o faci pentru jucătorii tăi, de ce nu și pentru mine? Eu așa nu pot lucra, am refuzat oferta și am plecat. Asta e recompensa pentru succesul meu? Salariul meu e, ca să se știe, de 600.000 de euro
Marius Șumudică

51 de meciuria avut Marius Șumudică pe banca lui Gaziantep. A câștigat 20, a remizat de 19 ori și a pierdut 12

50 de aniva împlini Marius Șumudică la începutul lunii martie

2016e anul în care Șumudică a fost desemnat Antrenorul anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, a fost anul în care Astra a câștigat titlul

Imagini memorabile cu Marius Șumudică în Turcia

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică:

Bașkanul lui Gaziantep a rupt tăcerea după despărțirea de Șumudică: „A depășit limita”

Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Șumudică: căpitanul Galatei lui Hagi și Popescu!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
the_fixer
the_fixer  •  12 Ianuarie 2021, 08:31

Marius Ninel Sumudica , aceasta Maica Tereza a fotbalului romanesc! Jucator mediocru spre bunicel, antrenor neaos cu rezultate bunicele in Romania, Turcia si Arabia. La o nota intre 1-10 este de 6. Caracter de precupeata de Obor, de potriveste perfect la Rapid sau FCSB! Niciodata la Craiova, CFR sau Nationala Romaniei!

corectu
corectu  •  12 Ianuarie 2021, 07:58

Circar.

amicu
amicu  •  12 Ianuarie 2021, 07:39
Postat de Pavel Radu pe 12 Ianuarie 2021, 07:18

Nimic ! Șumudică.....are *** mică ! Asa se striga odata prin galerii !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează