INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Marius Șumudică își motivează elevii înainte de duelul cu Beșiktaș: „Mergem la Istanbul să luăm puncte! Dacă o vom face, vom trece la un alt nivel”

Marius Șumudică. 
Foto: Facebook @ Gaziantep FK
Marius Șumudică. Foto: Facebook @ Gaziantep FK

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 14:18 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 14:57

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul celor de la Gaziantep, a ținut un discurs plin de motivație în fața elevilor lui, la un antrenament înaintea meciului cu Beșiktaș, din runda cu numărul 10 din prima ligă din Turcia.

Pe 21 octombrie, Marius Șumudică înregistra pe banca lui Gaziantep a treia victorie de la revenirea pe banca echipei, 1-0 pe teren propriu contra lui Antalyaspor

Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția
ROMÂNIA
Revenire după 4 ani la națională » Surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru Israel și Elveția

Mai câștigase cu Istanbulspor (2-0) și Samsunspor (2-1) și mai bifase și două eșecuri (0-2 cu Kayserispor și 0-2 cu Bașakșehir).

Luni, 30 octombrie, Gaziantep se deplasează la Istanbul, pentru duelul contra colosului Beșiktaș. Trupa pregătită de Burak Yilmaz (38 de ani) vine după înfrângerea suferită pe terenul rivalei Galatasaray, scor 1-2, și ocupă locul 4 în clasamentul din Superlig. 

Marius Șumudică își motivează jucătorii înainte de Beșiktaș - Gaziantep: „Mergem acolo să luăm puncte”

Marius Șumudică vrea ca elevii lui să obțină toate cele 3 puncte din duelul contra lui Beșiktaș. De aceea, fostul antrenor de la Rapid, CFR Cluj sau Astra le-a ținut un discurs fotbaliștilor lui Gaziantep, înaintea antrenamentului de miercuri. 

„Beșiktaș e un adversar puternic și o echipă importantă a campionatului, pe care noi o respectăm, dar mergem la Istanbul cu gândul să luăm puncte. 

Vreau ca toată lumea să se concentreze asupra acestei partide. Dacă vom obține un rezultat bun la Istanbul, atunci vom trece la un alt nivel”, ar fi fost discursul pe care Marius Șumudică l-ar fi ținut în fața jucătorilor, potrivit gaziantep27.net

În cazul în care se va impune pe terenul lui Beșiktaș, Gaziantep va ajunge la 12 puncte adunate în 10 meciuri. 

Trupa lui Marius Șumudică ar urca astfel de pe locul 16, primul de deasupra liniei roșii, până pe poziția a 10-a, ocupată în acest moment de Sivasspor. Totul depinde însă și de ce se întâmplă în celelalte meciuri ale rundei. 

VIDEO. Cum a sărbătorit Marius Șumudică prima victorie de la revenirea la Gaziantep

Citește și: 

Are peste 500 de meciuri la Real Madrid și afirmă: „Fără dubii, e cel mai bun jucător al lumii! Poate câștiga Balonul de Aur”

A fost anunțat arbitrul „El Clasico” » Cine va conduce de la centru FC Barcelona - Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  26 Octombrie 2023, 18:08

El merge la Istanbul sa ia puncte !! Oare la ce puncte se refera ??

VanBasten1989
VanBasten1989  •  26 Octombrie 2023, 15:15

Luati repede cota aia de 8.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează