INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Marius Șumudică i-a lăsat mască pe turci cu apariția de la meciul de astăzi: „O alegere interesantă” » Victorie importantă, cu Niță, Maxim și Drăguș titulari

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 18:14 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 18:54

Marius Șumudică (52 de ani) a atras atenția jurnaliștilor la meciul pe care Gaziantep l-a câștigat pe teren propriu contra lui Antalyaspor, scor 1-0, în runda cu numărul 9 a primei ligi din Turcia.

Gaziantep, cu Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș titulari, a obținut a doua victorie consecutivă pe teren propriu. Jurnaliștii turci de la „Extre Futbal” au remarcat apariția antrenorului Marius Șumudică: „O alegere foarte interesantă în ceea ce privește încălțămintea”.

FOTO. Marius Șumudică, apariție inedită la Gaziantep - Antalyaspor

+12 FOTO

Antrenorul român a purtat o pereche de pantofi înalți, într-o nuanță de roșu închis. Șumudică a fost mai liniștit decât ne-a obișnuit în prima repriză, mulțumit de prestația sigură a elevilor lui, cel puțin în plan defensiv.

În minutul 79, Șumi a ridicat întreaga asistență de pe scaune cu un moment comic. S-a îndreptat spre o minge care părea să iasă în aut. Cum balonul a rămas în teren, antrenorul și-a continuat alergarea pe margine, un moment comic.

Gaziantep a dat lovitura în minutul 71, prin fundașul Nicolas N'Koulou. Cu 3 victorii în ultimele 4 runde, formația lui Șumudică părăsește locurile retrogradabile. A urcat până pe poziția a 15-a.

Runda viitoare, pe 30 octombrie, trupa românilor de la Gaziantep se deplasează pe terenul lui Besiktas.

FINAL. Gaziantep - Antalyaspor 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, despre „cazul Negreira”: „Fotbalul pe care-l juca Barcelona antrenată de mine era scandalos de bun, d-asta am câștigat atâtea trofee”

Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
22cea
22cea  •  21 Octombrie 2023, 21:03

I-a lipsit doar baghetul .

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  21 Octombrie 2023, 19:59

Simțind că e albastră situația la GSP, autorul se concentrează pe cromatică. Mergea un breaking news cu această ”știre”. Nu mai cenzurați comentariile doar pentru că arată așa cum sunteți. Apropo, oamenii cu cenzura de la GSP se numără printre cei 95 care au protestat față de amestecul managementului Ringier în treburile editoriale?

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  21 Octombrie 2023, 19:43
Postat de Andrei127 pe 21 Octombrie 2023, 19:00

ce pantofi are bursuc

Vezi că faci confuzii. Bursucul e Dan Petrescu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează