INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică a anunțat unde va juca Alex Maxim: „A pierdut enorm”

Alex Maxim este împrumutat de Mainz la Gaziantep // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Alex Maxim este împrumutat de Mainz la Gaziantep // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 07:45

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, dezvăluie că Alex Maxim (29) a ales să continue în Turcia, chiar dacă a pierdut financiar.

Înainte de reluarea sezonului în Turcia, antrenorul român spune că cei doi se prezintă „foarte bine”. Despre Maxim, împrumutat de la Mainz, Șumudică are doar cuvinte de laudă:

„Maxim pe mine m-a încântat. El a terminat contractul la 31 mai, trebuia să se întoarcă la Mainz, însă ei au fost de acord ca el să rămână aici. El trebuia să își primească salariile pe iunie și iulie de la Mainz, dar a preferat să rămână aici practic fără niciun ban. Primește doar primele de joc. 

Atât Gaziantep, cât și Mainz nu l-au plătit, dar și-a dorit enorm să joace. În cele 5 luni cât a stat aici, el a pierdut enorm din punct de vedere financiar. Să ai un astfel de jucător, cu un astfel de caracter, nu poate decât să mă bucure. Sunt foarte mulțumit de el”, a spus Șumudică în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Marius Șumudică: „Toșca, același roboțel”

Alin Toșca, fundașul care a jucat toate minutele în campionat pentru Gaziantep în acest sezon, rămâne „același roboțel”, spune „Șumi”, care adaugă faptul că atât el, cât și Junior Morais, brazilianul adus de la FCSB, se pregătesc foarte bine.

1.6 milioane de euroeste cota de piață a lui Alex Maxim, potrivit Transfermarkt. La finalul lui iunie, mijlocașul va reveni la Mainz

1 milion de eurovalorează Alin Toșca, aflat la Gaziantep din iulie 2019

Cei trei români vor reveni în acțiune duminică, 14 iunie, atunci când Gaziantep va primi vizita lui Ankaragucu, în prima etapă a campionatului din Turcia postpandemie.

VIDEO. Bogdan Andone povestește două episoade amuzante alături de cumnatul său, Marius Șumudică

Citește mai multe știri despre stranieri:

De unde a făcut rost de bani Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi: „N-ar fi fost posibil altfel”

AS Roma a transferat un promițător atacant român: „Fizic puternic și tehnică foarte bună”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează