INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică așteaptă oferte după victoria cu Fenerbahce: „Mai am doar 4 luni de contract. După aceea sunt liber!” » Jucătorii au fost afectați de explozia din Gaziantep

Marius Șumudică, antrenor Gaziantep // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu +14   FOTO
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 20:47 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 21:30

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a comentat rezultatul mare obținut de echipa sa, care a învins-o pe Fenerbahce cu 3-1.

Antrenorul român spune că victoria echipei sale a fost meritată și a elogiat prestația elevilor săi. Șumi a dat dovadă de fair-play, lăudându-și adversarii, despre care spune că au mers la Gaziantep să joace fotbal. Gaziantep ocupă locul 4 în Turcia și a pierdut un singur meci din 12 în acest sezon.

Marius Șumudică: „Victorie meritată, scopul nostru este să jucăm un fotbal frumos”

„Astăzi am obținut o victorie meritată. Jucătorii mei au dat totul pe teren. Am crezut că Fenerbahce va începe cu Caner (n.r. - Caner Erkin, fundaș stânga), am luat măsuri la mijlocul terenului, dar acesta nu a început meciul. Jucătorii mei au făcut ce au dorit pe teren, a obținut o victorie pe care am meritat-o. Echipa mea va continua să se pregătească cu aceeași seriozitate și pentru următorul meci”, a declarat Șumudică.

Eu mai am 4 luni de contract aici, mă gândesc doar la Gaziantep. După aceea sunt liber!
Marius Șumudică

„Nu am pierdut acasă de 350 de zile. Am marcat în ultimele noastre 22 de meciuri. Asta arată că suntem o echipă bună, care caută victoria împotriva tuturor echipelor din campionat. Scopul nostru este să jucăm un fotbal frumos”, a adăugat acesta.

Antrenorul român a amintit evenimentul tragic petrecut astăzi în Gaziantep, unde 9 persoane și-au pierdut viața după o explozie petrecută la un spital privat. „Explozia care a avut loc astăzi în oraș și veștile rele primite de la soția unui prieten de-ai mei, care e și în staff, mi-au afectat jucătorii”, a spus Șumudică. 

Chiar și așa, aceștia au avut prestații entuziasmante, iar Gaziantep a obținut 3 puncte prețioase, cu care a urcat pe locul 4 în campionatul Turciei.

Vreau să îi felicit și pe ei, au venit aici să joace fotbal. L-am întâlnit pe Volkan Demirel (n.r. - antrenorul secund al lui Fenerbahce) înainte de meci. Ne-am cunoscut acum 8 ani, când antrenam o altă echipă, FC Vaslui.

Le-am oferit baclava lui Volkan Demirel și Emre Belozoglu înainte de meci. Emre a glumit cu mine în limba română, pe care o vorbește. A jucat cu Hagi și Popescu.

- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO. Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Rangers, victorie importantă cu Motherwell! Ianis Hagi, prestație entuziasmantă: „Și-a câștigat locul de titular”

Presa din Turcia îl elogiază pe Marius Șumudică + 2 imagini cu el au devenit virale! Maxim, liderul unei ierarhii interesante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează