INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, în extaz după al doilea succes consecutiv în Turcia: „Este unul dintre reperele carierei mele”

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat victoria obținută de formația lui, vineri seară, în deplasarea de pe terenul lui Samsunspor, scor 2-1.
Foto: Facebook @ Gaziantep FK +6   FOTO
Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat victoria obținută de formația lui, vineri seară, în deplasarea de pe terenul lui Samsunspor, scor 2-1. Foto: Facebook @ Gaziantep FK

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 09:04 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 09:42

Antrenorul celor de la Gaziantep, Marius Șumudică (52 de ani), a analizat victoria obținută de formația lui, vineri seară, în deplasarea de pe terenul lui Samsunspor, scor 2-1, într-o partidă din runda cu numărul 7 din prima ligă din Turcia. 

Gaziantep a bifat cea de-a doua victorie consecutivă în Superlig, după ce în etapa precedentă o învinsese acasă pe Istanbulspor, scor 2-0. Astfel, trupa lui Marius Șumudică a ieșit, deocamdată, din zona retrogradării, fiind prima deasupra liniei roșii, cu 6 puncte. 

„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”
OȚELUL - DINAMO 1-0
„Săgeata” lui Mihai Stoica, după Oțelul - Dinamo: „Oarecum, așa a fost”

La conferința de presă de la finalul partidei, Marius Șumudică a spus că victoria lui a fost una meritată și a ținut să le mulțumească fanilor lui Samsunspor care au aplaudat prestația lui Gaziantep. 

Marius Șumudică, după o nouă victorie a lui Gaziantep în Turcia: „Vreau să îmi felicit echipa”

„Aș vrea să vorbesc despre două lucruri importante. În primul rând, acum doi ani, unul dintre fanii noștri a murit. Îi doresc familiei lui multă putere. 

În al doilea rând, vreau să îmi felicit echipa. Am meritat victoria azi (n.r. - vineri). Nu i-am dat adversarului șanse de a marca. 

Am primit gol din penalty. Am jucat în sistemul 5-4-1. Am stat aproape de cei de la Samsunspor. Vreau să le mulțumesc și fanilor noștri care au făcut deplasarea ca să ne vadă”, a declarat Marius Șumudică, conform Gaziantep Ekspres. 

Marius Șumudică, după Samsunspor - Gaziantep: „Am meritat victoria!”

„Cel mai important moment pentru mine a fost când fanii adverși ne-au aplaudat. Este unul dintre reperele carierei mele. 

Dacă adversarul apreciază ceea ce faci înseamnă că facem lucrurile într-un mod corect. Îi urez lui Samsunspor succes în următoarele partide. Sper că va reuși să evite retrogradarea. 

Azi (n.r. - vineri) noi am fost echipa care a meritat să câștige”, a concluzionat Marius Șumudică. 

VIDEO. Rezumat: Samsunspor - Gaziantep 1-2

Citește și: 

Denis Alibec a marcat de la 30 de metri în eșecul usturător administrat de echipa fostului star al lui PSG

Barcelona câștigă derby-ul cu Sevilla! Autogolul lui Sergio Ramos a decis meciul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  30 Septembrie 2023, 16:50

Sumi trimite cateva poze ziaristilor romani cu zonele atinse de cutremur din Gaziantep , sa constientizeze drama lor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close