INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Marius Șumudică, internat în Arabia Saudită: „Am fost rău, rău, nici acum nu mi-am revenit”

Marius Șumudică a trecut prin momente mai puțin plăcute
Marius Șumudică a trecut prin momente mai puțin plăcute

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 18:19 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 20:02

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul saudiților de la Al Raed, a trecut prin clipe mai puțin plăcute, fiind internat timp de două zile din cauza unei bronhopneumonii.

Tehnicianul român, aflat în Arabia Saudită, a oferit informații referitoare la starea sa de sănătate, dezvăluind că problemele sale de sănătatea au necesitat inclusiv internarea. Marius Șumudică este din vara lui 2022 antrenorul celor de la Al Raed, formația unde activează și doi români, Alex Mitriță și Silviu Lung jr.

Marius Șumudică: „Am fost internat două zile, nici n-am participat la antrenamente”

„Am fost internat două zile, nici n-am participat la antrenamente, deoarece am făcut o bronhopneumonie obstructivă și nu mi-am revenit nici acum, vorbesc foarte greu. Am fost rău, rău. 

Mi-au dat Ventolin (n.r. - medicament care tratează simptimele bolilor bronhopulmonare obstructive), să-mi deschidă bronhiile pentru a putea să respir, mi-au dat Dexametazonă, foarte multe medicamente. A fost un virus, nu știu, sau trecerea de la rece la cald. Aici e foarte frig în momentul de față, înțeleg că în România și în București sunt 17-18 grade. Aici plouă de rupe pământul și sunt 5-6 grade”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”. 

Șumudică a mai avut probeleme asemănătoare în trecut. În decembrie 2019, a fost internat tot din cauza unei bronhopneumonii. Conform medicilor, bronhopneumopatia obstructivă reprezintă un tip sever de pneumonie care afecteaza plămânii.

VIDEO Șumudică, protagonistul unui moment memorabil. Amintirile lui Constantin Gache

Citește și alte știri de actualitate:

Când va fi prezentat Cristiano Ronaldo la Al-Nassr » Se anunță un eveniment gigantic în Arabia Saudită + când ar putea debuta

Fuga din exil! A scăpat de CFR, după 4 luni de stat pe bară: „Îi urăm bun venit în marea noastră familie”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
Ace23
Ace23  •  03 Ianuarie 2023, 13:35

Boala Pulmonara Obstructiva Cronica (BPOC) - poate renunta si el la tigari, ca nu de la aerul rece i se trage...

paolo12
paolo12  •  03 Ianuarie 2023, 05:16

Nu-i nimic, Ninele! Baga doua d-alea din buric și iti revi!

rocky3
rocky3  •  02 Ianuarie 2023, 23:51
Postat de maradona79 pe 02 Ianuarie 2023, 18:52

Mai renunta la baclavale, Ninel! In felul acesta, nivelul zaharului din sange va scadea, cu influenta pozitiva asupra imunitatii generale. Oricat de mult ai crede contrariul, dansul din buric nu arde atat de multe calorii.

Nu? Pai Borcea are o siluetă de invidiat....!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează