INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Cum l-au impresionat jucătorii lui Malatyaspor pe Șumudică: „Am vorbit cu jucătorii” » Ce le promite antrenorul fanilor

Marius Șumudică // FOTO: facebook.com/yenimalatyaspor
Marius Șumudică // FOTO: facebook.com/yenimalatyaspor

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 14:27 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 14:30

La primul meci cu Marius Șumudică (50 de ani) pe bancă, Yeni Malatyaspor a câștigat, 2-0, în deplasare la Adana Demirspor.

Antrenorul român pregătește echipa pentru noul meci (vineri, ora 20:00, cu Altay) și a vorbit despre cum se simte la noua formație și ce impresie i-au făcut jucătorii după primele antrenamente.

Marius Șumudică, impresionat de jucătorii lui Malatyaspor: „Sunt foarte dornici să învețe”

Vreau să dau agresivitate și o parte din mentalitatea mea echipei. Am vorbit cu jucătorii, au înțeles foarte bine ce vreau de la ei. Au înțeles strategia mea, filozofia mea și ce sistem joc. Din primele două zile am văzut că au înțeles rapid ce vreau. 

Am lucrat la mai multe echipe din Turcia, dar jucătorii de la Malatyaspor sunt foarte dornici să asculte și să învețe atunci când vorbesc și explic ceva. Am jucători cu experiență care sunt ca tinerii și vor să învețe de parcă ar fi la școală. Simt că e o relație foarte bună între mine și ei. Și este ușor pentru că sunt jucătorii cu calitate. E o echipă bună, eu doar vreau să creez o familie. Acesta este rezultatul echipei, nu au al meu.

Îmi plac oamenii de aici. Am venit cu inima deschisă. Ce vreau de la fani? Doar să vină și să ne încurajeze. O echipă fără fani nu are identitate. Le promit că ne vom concentra la fiecare meci și că echipa noastră va da 100% pe teren, astfel ca fanii să plece mulțumiți acasă. Dar asta se poate întâmpla doar dacă lucrăm împreună.

Vreau să spun ceva în final. Încă nu am realizat nimic. Doar am obținut trei puncte. Dacă nu câștigă cu Altay, aceste trei puncte nu înseamnă nimic”, a spus Marius Șumudică, într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

VIDEO Florin Lovin despre relația cu Marius Șumudică: „A fost singurul antrenor care m-a scos până-n pauză”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Olimpiu Moruțan, fază superbă împotriva lui Konyaspor! Fatih Terim: „Trebuia să cadă, 100% era penalty” » Ce a declarat românul după meci

Stanciu, 100 de meciuri în liga cehă » Ce cadou a primit de la antrenorul Slaviei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează