INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Marius Șumudică, dezvăluiri de la negocieri: „M-au zăpăcit într-o noapte” + Ce spune despre o revenire în Liga 1

Marius Șumudică (50 de ani) FOTO Imago
Marius Șumudică (50 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 12:24 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 12:46

Marius Șumudică (50 de ani) s-a despărțit de Rizespor în această iarnă și a declarat că a avut mai multe oferte din zona arabă, iar antrenorul român a mai spus că nu exclude o revenire în Liga 1.

Marius Șumudică a revoluționat Gaziantep, iar la un moment dat se afla pe locuri care asigurau calificarea în sezonul viitor al UEFA European Conference League. Însă, tehnicianul român s-a despărțit de clubul din regiunea Anatolia după un conflict cu finanțatorul echipei și a început o nouă provocare la Rizespor. Șumudică a rezistat doar 7 meciuri la Rize, în care nu a obținut nicio victorie (3 egaluri și 4 înfrângeri), iar acesta a dezvăluit că a avut mai multe oferte din Arabia Saudită în ultima perioadă. 

Marius Șumudică: „M-au zăpăcit într-o noapte”

„Am fost în discuții cu diferite echipe (n.r. din zona arabă), care au vrut să semnez pe o perioadă de trei luni. M-au zăpăcit într-o noapte, ei lucrează atunci, e Ramadanul în perioada asta. Nu am vrut să mă duc pe trei luni. Am pus condiția să mă duc pe un an și trei luni. Mi-e dor să merg undeva unde pot să fac performanță. Am luat un campionat, o Supercupă cu o echipă frumoasă. 

E greu să ajungi în Europa, dar am ajuns la o maturitate și la o experiență încât să îmi doresc mai mult. Sunt în discuții, iar la vară voi prelua o echipă cu oarecare pretenții. Să fac ce am făcut și la Gaziantep. Mă pot întoarce și în Liga 1, dar la o echipă care să se bată la trofee. Când m-am întors din Turcia, m-au sunat mai multe echipe din zona retrogadării, dar nu mă vedeam capabil să ajut echipele din acea zonă. M-aș întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit care să facă o performanță”.

VIDEO. Robert Niță despre certurile cu Marius Șumudică: „N-ai ce-i face! Așa e omul!”

Citește și alte știri despre stranieri:

Boloni, out de la Panathinaikos! Patronul a luat decizia: „Definitivă. Irevocabilă”

Lucescu, aproape de event în Ucraina! + Răbufnire la final: ce le-a strigat fanilor care l-au insultat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  23 Aprilie 2021, 19:00

Dacă te-ai umflat în pene și nu ai venit la Craiova......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close