INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, promisiune solemnă în fața turcilor: „Gata! Nu mai discut cu ei”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 15:46 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 17:10

Eliminat în acest sezon din Super Lig mai mult decât orice jucător, Marius Șumudică, antrenorul lui Rizespor, a acuzat din nou azi, la conferința de presă, o vânătoare împotriva lui. 

„Este cât se poate de limpede. Eu sunt ca un premiu pentru toți arbitrii. Oricine se simte fericit dacă îl dă afară pe Șumudică. De acum încolo însă nu o să le mai ofer ocazia asta! Gata, nu mai discut eu ei! Atât, voi vorbi numai cu echipa mea, Când ies pe teren, devin o altă persoană. Nici măcar nu-mi cunosc mama sau tatăl", a declarat antrenorul lui Rizespor, ce și-a condus elevii din tribună cu Kasimpașa.

Marius Șumudică: „Stăm prost cu pregătirea fizică"

Șumi a recunoscut că Rize nu merita să câștige și că 1-1 este rezultatul corect. A dat vina însă pe erorile comise de jucătorii săi, care au primit goluri în ultimele două partide dintr-un corner și o lovitură liberă: „Trebuie să rezolvăm rapid aceste neajunsuri". 

Tehnicianul de 49 de ani s-a plâns de condiția fizică precară a echipei recent preluate: „Nu vreau s-arunc responsabilitatea pe stafful anterior pentru c-am avut multe cazuri pozitive în ultimele două săptămâni. Pe Boldrin, Moroziuk și Meriah a trebuit să-i bag în teren, deși nu erau pregătiți cum trebuie. Dar îi voi pune la punct".

"Ăsta e caracterul meu. Când intru pe teren, mă schimb. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipă, aș vrea să-i omor!

VIDEO Visul lui Ionuț Voicu: „Văd Rapidul în liga 1, cu Șumudică antrenor, pe noul stadion”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noi detalii șocante în înregistrările de dinaintea morții lui Maradona: „Asta i-au dat! L-au distrus în mii de bucăți”

Ce notă a luat în presa scoțiană Ianis Hagi, Mr Reliable » „Ne trebuia puțină magie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează