INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - ST. JOHNSTONE

Ce notă a luat în presa scoțiană Ianis Hagi, Mr Reliable » „Ne trebuia puțină magie”

Ianis nu mai punctase de 39 de zile. E al cincilea gol în 29 de jocuri în campionatul scoțian FOTO Guliver/Getty Images +10   FOTO
Ianis nu mai punctase de 39 de zile. E al cincilea gol în 29 de jocuri în campionatul scoțian FOTO Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 11:23 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 14:02

Rangers s-a impus în meciul St. Johnstone, 1-0, al patrulea duel decis de un gol reușit de Ianis Hagi: „Cred în șuturile mele, cu stângul sau cu dreptul. Indiferent de poziție, încerc să-mi exploatez această calitate”. A fost al zecelea gol influențat în ultimele 10 titularizări.

A 24-a victorie în acest campionat și a treia la rând la zero reușită de Rangers a purtat amprenta lui Ianis Hagi. Liderul autoritar din Scoția s-a detașat din nou la 23 de puncte de rivala Celtic, cu succesul cu numărul 100 al lui Steven Gerrard ca manager al alb-albaștrilor, șeptarul român marcând unicul gol pe Ibrox Park (1-0 cu St. Johnstone). Al patrulea duel din cele 43 pentru Gers în toate competițiile pe care îl decide. Un șut cu stângul mai puțin redutabil, de la 20 de metri, lângă bară.

VIDEO Ianis Hagi, gol în Rangers - St. Johnstone 1-0

„Ianis Hagi și-a dovedit valoarea"

„Rangers avea nevoie de inspirație, iar românul a demarat printre fundași și a găsit cu experiență colțul, jos. Acum poate pretinde că e omul necesar în astfel de meciuri strânse. Hagi a produs un șut crucial asemănător în triumful cu Hibernians, de Boxing Day. 

Într-o seară în care echipa nu a strălucit, atacantul de 22 de ani și-a demonstrat valoarea", l-a caracterizat ziarul Daily Record, care l-a numit ”Mr Reliable”. Și The Scottish Sun l-a ales MVP-ul jocului, acordându-i nota 8, aceeași ca a portarului McGregor.

Ianis Hagi: „Cred în șuturile mele, cu stângul ori cu dreptul

„A fost una dintre serile în care a trebuit să avem răbdare, să căutăm primul gol și să nu primim, așa cum am făcut întreg sezonul. Știam că ne trebuie și puțină magie, câțiva jucători care să facă diferența. Sunt bucuros că am înscris. Cred în șuturile mele, cu stângul ori cu dreptul, se numără printre calități. Indiferent de poziția fin teren, încerc să-l exploatez", a spus Ianis la Rangers TV. 

  Îmi place curajul din jocul lui Ianis. Îi place să se implice, să șuteze, să paseze. A fost excelent 
- Garry McAllister, fost internațional scoțian

Ofensiva începe de la portar, defensiva de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că este munca echipei
- Ianis Hagi, atacant Rangers 

5 goluriși 11 pase decisive are Ianis în 30 de meciuri (1.913 minute) la Rangers în acest sezon

VIDEO Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Asta trebuia să facă, dar nu se poate nimic de azi pe mâine! Nu poate fi altcineva”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Măsuri de criză la Parma, sub ochii lui Dennis Man și Mihăilă » Ce decizie urgentă a luat antrenorul Roberto D'Aversa

Dan Petrescu a erupt după ultimul meci: „Arbitrul a fost împotriva noastră! O decizie a schimbat totul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Februarie 2021, 14:52

magie sau magiun? cata magie!!!

mircea.b
mircea.b  •  04 Februarie 2021, 11:49

Bravo!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează