INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Marius Șumudică anunță că semnează în 3 zile: „30.000 de oameni în tribune, performanță”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 22:17

Marius Șumudică e aproape să semneze un nou contract. Fostul campion cu Astra Giurgiu a comentat și numirea lui Bogdan Andone pe banca celor de la FCSB.

„Există două variante clare. Depinde de mine să fac alegerea cu care mă identific. La una dintre ele se vrea performanță, sunt 30.000 de fani la meciuri, o echipă din Turcia. E oferta pe masă. Am cerut timp de gândire 3 zile.

A doua ofertă e din Arabia Saudită, mult superioară din punct de vedere financiar celei din Turcia. Aș prefera totuși în Europa”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

DESPRE NUMIREA LUI BOGDAN ANDONE LA FCSB

„Bogdan Andone nu a fost numit ca sa i se facă loc lui Șumudică. Nu aveam nevoie să mi se deschidă ușile. Am mai spus. E un băiat inteligent, bine pregătit. Mai departe nu știu câtă răbdare va avea patronul. Nu dau eu pronosticuri. Vorbim destul de des. Este foarte preocupat.

Acum trei ani l-am felicitat. Era secundul meu la Astra și mi-a spus că vrea să plece și să se facă antrenor principal. I-am apreciat tăria”, a comentat Șumudică.

Vezi și: 

FCSB // Bogdan Andone se crede Jurgen Klopp, dar n-are cu cine! Cum arată echipa pe care și-au imaginat-o antrenorul și Gigi Becali

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Iunie 2019, 10:29

Geografic e in Europa,numai daca echipa aia ar fi din partea europeana a Istanbulului.Daca nu,e tot in... Asia!De sud vest!Politic...si Kazahstanul, cica e in Europa!

omidiu
omidiu  •  07 Iunie 2019, 08:42

De cand Erdogan a ales prietenia cu mama Rusie, in loc de NATO, s-au oprit atentatele

corectu
corectu  •  07 Iunie 2019, 07:51

Asteapta oferta de la CSASteaua.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează