INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

UPDATE Marius Șumudică a dat-o la întors! Ce spune despre plecarea de la Gaziantep: „Nu numai banii sunt importanți”

Marius Șumudică +16   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 16:22 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 20:33

Marius Șumudică (49 de ani), actualul antrenor al lui Gaziantep, a dezvăluit în direct la TV că ar putea semna cu o altă echipă în următoarele zile. Este vorba despre Al Shabab, din Arabia Saudită. 

UPDATE 20:30 - Rămâne Șumudică la Gaziantep?

Deși în urmă cu câteva ore Șumudică a lăsat de înțeles prin discursul său că va pleca de la Gaziantep, se pare că antrenorul ar prefera să rămână la echipa cu care a urcat pe locul 3 în Turcia. Întâlnirea pe care o va avea în această seară cu șefii lui Gaziantep este crucială:

„În seara asta o să am o întâlnire cu cei de la Gaziantep, vedem ce se întâmplă. M-a deranjat că au tot amânat întâlnirea asta. În funcție de ce se va întâmpla în seara asta, o să iau decizia. Sunt în discuții cu mai multe cluburi, vedem care-i cea mai convenabilă. Voi lua cea mai bună decizie. 

Prioritatea pentru mine a fost dintotdeauna Gaziantep. În viață, nu numai banii sunt importanți. Respectul contează în primul rând. Au fost moment în care nu m-am simțit respectat”, a declarat Șumudică pentru sport.ro.

Știrea inițială - Marius Șumudică își anunță plecarea de la Gaziantep

Marius Șumudică are parte de un sezon excepțional în Turcia. Ocupă locul 3 în campionat cu Gaziantep, este la doar 3 puncte în spatele liderului Besiktas, dar ar putea să schimbe echipa în cel mai scurt timp! 

Nemulțumit de atitudinea șefilor săi cu privire la discuțiile despre o prelungire a contractului său, scadent în aprilie, și în același timp tentat de ofertele bănoase venite din Golf, Șumi pare să fi cedat. Recunoaște că ar putea pleca în curând la Al Shabab, pe care a mai antrenat-o între iunie 2018 și iunie 2019.

Marius Șumudică: „Există posibilitatea unei colaborări cu Al Shabab foarte curând”

Președintele lui Gaziantep a declarat că acordul cu Șumudică cu privire la prelungirea contractului antrenorului român este aproape, dar Șumi a negat tot.

„Din ce a spus bașkanul, nu este nimic adevărat. Nu ne-am înțeles, în seara asta vor veni la hotel să purtăm o discuție, dar eu consider că va fi destul de greu la ceea ce văd acum. Eu îmi doresc doi jucători să ridicăm puțin nivelul, dar ne împotmolim la niște sume modice. 

Cu 10 minute înainte am închis apelul cu președintele unui club din Golf, există șanse mari ca eu să merg acolo de săptămâna viitoare. Sunt niște sume exorbitante, nu am cum să refuz așa ceva. Tot am așteptat, mi-au spus că discutăm în martie, apoi de Revelion. A trecut și Revelionul, s-a dus și Sf. Ion. 

Sunt în discuții cu Al Shabab, unde am mai fost. Am vorbit cu președintele, mi-a făcut o ofertă, suntem aproape, există posibilitatea unei colaborări foarte curând. Când primești o ofertă de 6-7 ori mai mare decât aici, e normal să te gândești. E logic, viața antrenorului este foarte scurtă”, a declarat antrenorul la emisiunea „Liga DigiSport”.

Cred că săptămâna viitoare ne despărțim, într-o proporție destul de mare. Nu ne-am înțeles (n.r. - cu Gaziantep), nu am discutat. Astfel de anunțuri îmi fac rău și mie, atle echipe văd, nu înțeleg ce au în cap. E treaba lor ce zic, sunt șefii mei, nu vreau să intru într-un conflict.

La Gaziantep este foarte greu să fac mai multe decât am făcut până acum. 
- Marius Șumudică

Al Shabab, echipă cu pretenții mari

În acest moment, Al Shabab ocupă locul 3 în campionatul din Arabia Saudită. Are 19 puncte după 11 meciuri, 6 mai puțin decât liderul Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Totuși, are și un meci în minus față de campioană.

La Al Shabab este legitimat portarul lituanian Giedrius Arlauskis, plecat de la CFR Cluj la finalul sezonului trecut. Cei mai valoroși fotbaliști ai echipei sunt extrema stânga Fabio Martins (27 de ani) și mijlocașul central Ever Banega (32 de ani, ex-Sevilla), ambii cotați la 7 milioane de euro.

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia » Imagini fabuloase cu antrenorul român

Citește mai multe știri:

Dan Petrescu a plecat spre Turcia pentru negocierile finale cu Kayserispor

Marius Șumudică răstoarnă ierarhiile în Turcia! E primul acum dintre cei 4 antrenori care au rezistat în Super Lig din vara lui 2019!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Ianuarie 2021, 08:23

Mergi unde esti dorit...

danut1971
danut1971  •  08 Ianuarie 2021, 19:24

mai gazeta sport minciuna fcsb nu voi ati scris saptamana trecuta ca iau prelungit turcii contactul lui sumudica?

gigi.berbecali
gigi.berbecali  •  08 Ianuarie 2021, 18:24

A fugit din tren....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează