STRANIERI    •   DECLARAȚII

Marius Șumudică și-a decis viitorul: "Acolo vreau să merg! Nu doresc să fiu înjurat și făcut țigan de 50 de oameni. Mai bine pictez"

Marius Șumudică // FOTO: Guliver/GettyImages

Marius Șumudică // FOTO: Guliver/GettyImages

Joi, 17 Mai

După ce a plecat de la Kayserispor, echipă preluată în vară Marius Șumudică a vorbit despre viitorul său.Deși s-ar fi putut întoarce în România, la FCSB sau CFR Cluj, antrenorul român a declarat că sunt șanse foarte mari să continue în Turcia.

"Cred că peste 80 la sută mă voi întoarce în Turcia. Deja am câteva discuţii. Dacă nu, prefer să plec în străinătate sau mai bine să aştept până îmi găsesc vreo ofertă. Nu mai sunt Şumudică exhibiţionistul, ăla care stătea pe margine și se certa cu toată lumea.

Mi-am dat seama că am avut de suferit în Turcia. Am fost de trei ori eliminat şi am ajuns la un standard la care, cu tot respectul pentru fotbalul românesc, nu mai pot să mă duc la orice echipă unde să mă înjure 50 de oameni în tribună și să mă facă ţigan şi în toate felurile. Prefer să stau acasă și să mă apuc de pictură sau de tuns iarba prin curte. E altceva decât să fiu înjurat. Voi aştepta o ofertă care să fie pe măsură", a declarat Marius Șumudică la revenirea în România, potrivit TV Telekom Sport.

Marius Șumudică, 47 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Chiajna, Astra și Kayserispor.

Comentarii (27 ) Adaugă comentariu

christiano0  •  18 Mai 2018, 10:00

Postat de ciuke pe 17 Mai 2018, 10:57

Caracter zero, dar ca antrenor este printre cei mai buni din generatia lui. Este meritul lui Lucescu Sr care a crescut jucatori, dar a creat si antrenori de valoare...Rednic, Andone, Sumidica, fiul lui Razvan... O spun cu regret, dar din zona Stelei au iesit mai mult analisti la TV...

Bestial comentariul. Bravo man !!!

Neculaescu Mircea  •  17 Mai 2018, 19:14

UUUUSI! USI! USI!

Marius Velcovici  •  17 Mai 2018, 15:37

Ce mari realizari are minoritarul prin fotbalul asta? Un titlu furat cu Astra si mai ce? Cat au jucat aia in prima parte a campionatului ce stiau de la fostul antrenor a fost ok, dupa pauza de iarna s-a vazut mana marelui antrenor.Daca mai erau vreo 10 etape in Turcia cred ca se bateau la retrogradare

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase