INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORONAVIRUS

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică și-a măsurat nivelul saturației de oxigen în timpul interviului acordat Gazetei: „Mi-am luat aparat, îl bag pe degețel”

Articol de , - Publicat joi, 24 septembrie 2020 16:22 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 16:47

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor, într-un dialog sincer purtat cu Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei deplasat zilele acestea în Turcia. Interviul integral poate fi citit pe site sau în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor - AICI!

Speriat de situația în care s-a aflat Mihai Rotaru, patronul Craiovei, care a suferit de o formă gravă de coronavirus, Marius Șumudică a dezvăluit că și-a cumpărat un aparat de măsurare a nivelului de saturație de oxigen din sânge. În interviul acordat jurnaliștilor Gazetei Sporturilor, acesta a efectuat un test în direct. 

„Rotaru ajunsese la 80 la sută saturație de oxigen în sânge, ceea ce înseamnă foarte puțin. Normalul este 97 la sută, 98 la sută. Aaa, apropo! Mi-am luat și aparat, îl bag pe degețel și văd care e saturația. De ce să risc? Mă mai uit din când în când care e saturația de oxigen. Ia uite, acum am 98 saturația și pulsul e 65. 

Valoarea trebuie să fie peste 97 la sută, obligatoriu! Dacă tu mai și fumezi, s-ar putea să se ducă mai jos!”, a declarat Șumudică, în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri despre Marius Șumudică:

EXCLUSIV Marius Șumudică, informații din interior despre coșmarul prin care a trecut Mihai Rotaru: „Îmi pare bine că e în viață, că n-a avut loc o tragedie”

Șumudică nu voia inițial să-l aducă pe Maxim la Gaziantep: „Primul răspuns a fost: «Băi frate, nu l-aș lua, am înțeles că e un tip introvertit, ciudat»”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează