INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică și-a șocat jucătorii în Turcia: „S-au uitat unii la alții, au făcut o față...”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, și-a stabilit obiectivul în Turcia: o clasare în prima jumătate a clasamentului.
Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, și-a stabilit obiectivul în Turcia: o clasare în prima jumătate a clasamentului.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 17:24 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 18:31

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, și-a stabilit obiectivul în Turcia: o clasare în prima jumătate a clasamentului.

  • Gaziantep s-a impus în fața lui Denizlispor, scor 1-0, în etapa #9 din Turcia.
  • Victoria a urcat-o pe Gaziantep pe locul 4 în clasament, însă echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de rezultatele înregistrate de celelalte echipe. 

Marius Șumudică: „Am luat Gaziantep de la 0”

„E un moment bun al carierei mele de antrenor, în ultimele 18 meciuri n-am pierdut decât un joc, cel cu Galata. Mi-am depăsit recordul de la Astra, când am ieșit campion. 

Eu vreau să termin în primele 10. Nu e ușor să fii pe locul 4, dar e mult mai ușor să ajungi acolo decât să te menții. Anul trecut am terminat pe 8, o performanță extraordinară. Am luat o echipă de la 0, pe jucători i-am adus eu cu mânuța mea. Anul ăsta se spune că avem printre cele mai frumoase jocuri din campionat, sunt singurul care folosește sistemul 3-5-2”, a declarat Șumudică în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Tehnicianul român a dezvăluit și un episod din vestiarul lui Gaziantep, prin care a reușit să-și motiveze fotbaliștii înaintea unei confruntări: „Le-am spus înainte de partidă că, dacă pierdem, plecăm cu autocarul acasă, nu cu avionul. Le-am zis ca vom face 14 ore pe drum, plătesc eu tot, doar ca să-i motivez. S-au uitat unii la alții, au făcut o față... În acel meci, echipa adversă n-a avut nicio ocazie! I-am mâncat! Mereu fac ceva prin care să-i oblig”.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Problemele pentru Zinedine Zidane » Trei jucători de bază, incerți pentru duelul cu Inter din Ligă

ȚSKA Sofia, lovitură de imagine! Rivala CFR-ului s-a înțeles cu un antrenor englez de renume

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua1
steaua1  •  23 Noiembrie 2020, 18:54

O fi mai *** Sumudica, e un antrenor decent care stie sa motiveze jucatorii, bravo lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează