INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, sunat de Mircea Lucescu după victoria cu Fenerbahce: „Nici eu n-am reușit să fac așa ceva”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk +14   FOTO
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 12:58 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 19:36

După ce a învins-o etapa trecută pe Istanbul Bașakșehir, fosta campioană, Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a câștigat sâmbătă și meciul cu Fenerbahce, 3-1, ceea ce l-a impresionat pe Mircea Lucescu.

Marius Șumudică a dezvăluit că după victoria cu Fener a primit un telefon de la Mircea Lucescu, fostul său antrenor, care l-a felicitat pentru rezultatele obținute în Turcia.

 „Am format o familie frumoasă, un grup frumos. Mi-am format echipa de la zero faţă de anul trecut, cu bani puţini. E o echipă nou înființată. Toată Turcia vorbeşte.

Am primit acum un telefon de la Mircea Lucescu şi mi-a zis «Şumi, ce ai reuşit să faci în Turcia nici eu n-am reuşit să fac! Eu am fost la o echipă mare, tu eşti la echipe mici şi te baţi cu granzii. Reuşeşti să te baţi cu granzii». Numai eu ştiu ce înseamnă Turcia. 

Noi jucăm pe prime în jur de 3.000 de euro, şi acasă, şi în deplasare. Avem 1.500 la egal. Acum am fost răsplătiţi cu 50.000”, a spus Șumudică la TV Telekom Sport.

Mircea Lucescu este dublu campion în Turcia, cu Galatasaray (2002) și Beșitkaș (2003), și are în palmares și Supercupa Europeni, cucerită cu Galata în 2001.

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: „E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre victoria lui Marius Șumudică din Turcia:

Marius Șumudică se gândește la plecare: „Gaziantep vrea să prelungesc, dar e greu. Am două oferte incomparabil mai bune” + Câți bani a primit pentru victoria cu Fenerbahce

Șumudică, iubit în Turcia! Ce au făcut jucătorii lui Gaziantep cu prima de la antrenorul român: „Regele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
5640124639346680
Monica Anette  •  20 Decembrie 2020, 15:32

Felicitari Marius Șumudică !!!!!

2061590567242325
András Terza  •  20 Decembrie 2020, 15:18

Bea Mircea. Vezi ca maine seara trebuie sa suni si pe Grozavu.

persanu
persanu  •  20 Decembrie 2020, 14:50
Postat de persanu pe 20 Decembrie 2020, 14:45

Vai de capu vostru cu SUmudica al vostru , voi sunteti aia carora presa le vinde povesti. Turcia nu mai este ce a fost nici ca echipa nationala nici ca si cluburi asta unu la mana. In al doilea rand Fenerbahce dupa cum habar nu aveti ca presa nu va zice , anul trecut nu doar ca nu a luat campionatul dar nici macar nu s-au dus in Champions League si nici in Europa , au stat acasa si s-au uitat la televizor. Cum a facut si Galatasaray in anii precedenti si restul PUTERILOR din Turcia . Dar voi de unde sa stiti ma ? Daca nu mai joaca Hagi Popescu si sa antreneze Il Luce acolo nu va mai uitati la fotbal , luati de buna doar ce zice presa. Verificati rezultatele echipelor din Turcia in cupele europene , vedeti cine ia scos in ultimii ani ... Dupa mine , cu 3,4 tranferuri in iarna , bune , ar putea castiga si titlul , sau macar sa ramana acolo la 5,6 puncte distanta ... Foabtalul din Turcia nu sa mai bazat pe PERFORMANTA ci pe marketing , daia au adus fel si fel de jucatori trecuti bine de tot in afara fotbalului mare , cum era Rubinho sau Falcao . Acum doua zile Galatasaray a luat bataie de la Kurumguruk din prima liga turca ... da da Kurumguruk e pe locul 6 ,dar daca presa nu va spune :))) Voi de unde sa stiti , aveti impresia ca de zece ani Galatasaray Besiktas si Fener sunt pe primele trei locuri.

Si pe langa toate cele spuse inainte as mai putea sa adaug un lucru foarte important , si daca se poate sa faceti o paralele cu fotbalul nostru fata de cel al Turciei , pastrand proportiile. Ce jucatori turci , plecati din Turcia in campionatele mari sunt ? Ce jucatori erau acu 15 ani ? Asa e si la in Romania , vezi ce transferuri de rasunet ai sa iti dai seama ce rezultate ai ca echipe de club sau ca nationala.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează