INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Șumudică a postat pe Twitter surpriza primită de la fanii următoarei adversare: „Wow!”

Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, s-a mândrit pe Twitter cu o tavă de baclava pe care i-au facut-o fanii cadou.
Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, s-a mândrit pe Twitter cu o tavă de baclava pe care i-au facut-o fanii cadou.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 23:01 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 23:25

Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, s-a mândrit pe Twitter cu o tavă de baclava, pe care i-au făcut-o cadou fanii lui Gaziantep. Șumi își înfruntă marți fosta echipă, în deplasare, de la ora 16:00.

Șumudică a antrenat-o pe Gaziantep între iunie 2019 și ianuarie 2021. A avut rezultate foarte bune, iar la un moment dat ajunsese chiar pe podium în SuperLigă. 

Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1: „Când te vrea o echipă cu o astfel de istorie, nu poți refuza!”
TRANSFER
Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1: „Când te vrea o echipă cu o astfel de istorie, nu poți refuza!”

Marius Șumudică, surprins de fanii lui Gaziantep: „Wow”

,,Wow! Ce surpriză delicioasă! Așa m-au salutat fanii lui Gaziantep în această seară. Gestul lor uimitor îmi arată că apreciază și respectă munca pe care am făcut-o la club. Sper din tot sufletul ca suporterii lui Malatyaspor să simtă la fel pentru mine după acest sezon. 

Trebuie să rămânem împreună, să lucrăm împreună, să visăm împreună și să luptăm împreună. Lucruri bune vor veni dacă facem toate acestea”, a scris Şumudică, pe Twitter.

„Dat afară” de ziariștii turci, Șumudică rezistă la Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a pierdut în runda #21 din Superligă, 1-2 cu Goztepe, iar presa turcă a scris că Șumudică va fi demis.

Antrenorul român nu a fost la conferință, în locul său venind „secundul” Gabi Mărgărit, care a precizat că „principalul” s-a simțit rău.

Șumudică a postat apoi un mesaj scurt pe Instragram: nu a făcut nicio referire la posibila demitere, lăsând însă să se înțeleagă că va continua.

„A fost o noapte grea pentru toți. Am vrut un rezultat diferit, am muncit din greu pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal nu totul merge potrivit planului. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit noaptea trecută. Mergem în continuare împreună”, a scris Șumudică.

Șumudică a preluat-o pe Malatyaspor în luna octombrie a anului trecut. Acesta are 9 înfrângeri în 15 meciuri (3 victorii, 3 egaluri), fiind eliminat și din Cupă.

Sătui de atâtea amânări, condiții și tergiversări! Noutăți de la negocierile Boloni - FRF

Dumitru Cardoso a revenit în Liga 1: „Când te vrea o echipă cu o astfel de istorie, nu poți refuza!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  18 Ianuarie 2022, 15:23

Sumudica e omul din fotbal cu cel mai bun PR. PR facut chiar de el :))

paolo19
paolo19  •  18 Ianuarie 2022, 04:51

Ai dansat si din buric, de bucurie?

babin
babin  •  17 Ianuarie 2022, 23:57

S-au p... in prajitura

Vezi toate comentariile (3)
Comentează