FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Sătui de atâtea amânări, condiții și tergiversări! Noutăți de la negocierile Boloni - FRF

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de , - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 22:11 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 22:46

După aproape trei săptămâni de negocieri, tatonări și jocuri de-a v-ați ascunselea, Ladislau Boloni le-a trimis celor de la Casa Fotbalului toate pretențiile sale, iar acum Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță trebuie să decidă dacă merg pe mâna lui ca selecționer sau îl vor alege pe Edward Iordănescu. Toate detaliile, mai jos.

Mai sunt doar trei zile până la reluarea Ligii 1, ultimul termen limită anunțat de Răzvan Burleanu pentru numirea unui nou selecționer, dar tratativele stagnează.

Cel puțin oficial, Ladislau Boloni, aflat tot la Târgu Mureș, rămâne încă prima opțiune a celor de la Casa Fotbalului. Însă nici azi cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord final.

Apropiați ai tehnicianului susțin că acesta și-a anunțat toate pretențiile și acum așteaptă un răspuns din partea președintelui Burleanu. "Loți chiar își dorește să își încheie cariera cu un nou mandat la naționala României și să obțină o performanță cu aceasta. Cea mai bună dovadă este că a venit la București după discuțiile inițiale de la Nisa. Și n-ar mai fi stat pe aici atâtea zile dacă ar fi întrerupt discuțiile cu oficialii de la FRF. Acum totul depinde de cei de la Casa Fotbalului", spun aceleași surse.

Federația e sătulă de amânări

FRF negociază cu alți doi antrenori: „E o premieră”
SELECȚIONERI
FRF negociază cu alți doi antrenori: „E o premieră”

Numai că șefii de la Casa Fotbalului, nemulțumiți de lipsa de comunicare din partea lui Boloni, care nu a mai răspuns la telefon câteva zile, au căutat să-și asigure și o variantă de rezervă și au demarat noi discuții cu Edward Iordănescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu din Liga 1, cu CFR, și este liber după despărțirea recentă de FCSB.

Acesta a și refuzat o ofertă mult superioară financiar a arabilor de la Al Fateh, care i-ar fi oferit un salariu de peste un milion de euro.

Ladislau Boloni este la curent cu noua mișcare a federalilor, dar nu renunță deocamdată la posibilitatea de a deveni totuși selecționer. Sunt însă informați că, sătui de atâtea amânări, condiții și tergiversări, Burleanu și Stoichiță ar înclina tot mai mult către varianta Iordănescu jr.

Și Mutu rămâne în cărți

Azi, la DigiSport, ziaristul Decebal Rădulescu a avansat o nouă variantă. Că Adrian Mutu ar fi anunțat FRF că, dacă ar fi ales ca selecționer, i-ar lua consilieri pe fostul său antrenor, italianul Cesare Prandelli, și pe Ilie Dumitrescu. Tocmai ca să compenseze lipsa de experiență în antrenorat.

Ultimul nu a negat informația, ci doar a punctat că "nu am fost contactat de nimeni din FRF. Deocamdată, principalul obiectiv al celor de la FRF este să numească selecționerul. După aceea, cel care va veni va avea stafful său. Nu sunt în poziția de a da un răspuns în legătură cu ce am discutat cu Mutu. Ne întâlnim des, bem cafele, am făcut Revelionul împreună. Da, sună frumos Mutu - Prandelli - Dumitrescu. Ar fi extraordinar pentru fotbalul românesc ca Prandelli, un antrenor de mare experiență, să vină și să-l ajute pe Mutu".

Surse federale afirmă că în toată această perioadă, directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiță, a susținut permanent că Mutu ar fi cea mai bună soluție pentru postul de selecționer.

Doar că, cel puțin deocamdată, Răzvan Burleanu continuă să nu fie de acord cu colaboratorul său și ar prefera un tehnician mai experimentat.

6ianuarie a fost data la care Boloni a venit în România pentru a negocia contractul cu FRF

Mihai Stoichiță dezvăluie de ce au căzut negocierile de astăzi cu Boloni: „Așa mi-a spus”
SELECȚIONER
Mihai Stoichiță dezvăluie de ce au căzut negocierile de astăzi cu Boloni: „Așa mi-a spus”
GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu
SELECȚIONER
GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
983732924972315
Soos Vilmos  •  18 Ianuarie 2022, 12:25
Postat de nealiniatul pe 18 Ianuarie 2022, 08:52

Bai dar nu terminati odata cu filfizonul asta de Boloni, mai mult ungur decit roman? Ce atita rugaciuni. ? Nici de Guardiola nu te puteai ruga atit.

Pe individul acesta de ce nu il cenzurati pentru 'derapajul" din comentariu ?

itu52
itu52  •  18 Ianuarie 2022, 09:31

Întins ca o gumă, subiectul nu mai are arome, mai ales că scurt-metrajul a fost eclipsată de thriller-ul „AO-KO!”.

nealiniatul
nealiniatul  •  18 Ianuarie 2022, 08:52

Bai dar nu terminati odata cu filfizonul asta de Boloni, mai mult ungur decit roman? Ce atita rugaciuni. ? Nici de Guardiola nu te puteai ruga atit.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează