INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Aparte! Marius Șumudică și-a anunțat toate țintele din mercato pe Twitter: „Începând de atunci, Malatya va fi echipa mea! Atunci să vă arătați iubirea sau ura”

Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor // foto: Imago Images
Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 09:30 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 09:54

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui Malatayaspor, a anunțat pe Twitter ce planuri are pentru perioada de transferuri. Antrenorul român a declarat în mai multe rânduri că echipa are nevoie urgentă de întăriri, fiind nemulțumit de lotul avut la dispoziție.

Marius Șumudică a anunțat că Malatyaspor a efectuat deja 4 transferuri. Doi dintre jucătorii aduși, mijlocașul central Godfred Donsah și „închizătorul” Okechukwu Azubuike, se antrenează deja sub comanda românului.

Șumudică nu se oprește aici. El a dezvăluit pe Twitter și Instagram că dorește alte 5 transferuri. Fundașul dreapta Mehdi Zeffane, ultima dată la Krylya Sovetov, va semna curând. Antrenorul celor de la Malatya mai vrea 4 transferuri: un fundaș central și 3 fotbaliști de atac, printre care atacantul Nouha Dicko de la Gaziantep și mijlocașul ofensiv brazilian Guilherme, care a mai evoluat la Malatyaspor și acumă joacă la Guangzhou City.

Șumudică a transferat primul jucător, dar e supărat pe Liga din Turcia: „Cum e posibil așa ceva? Merg cu 13 inși la Trabzonspor”
Turcia
Șumudică a transferat primul jucător, dar e supărat pe Liga din Turcia: „Cum e posibil așa ceva? Merg cu 13 inși la Trabzonspor”

Marius Șumudică își anunță strategia de transferuri pe Twitter și Instagram: „Lucrez în fiecare zi să transferăm jucători”

„Am stat la Malatya pentru voi, am lucrat din greu pentru a face ca lucruri bune să se întâmple. Vreau să mă țin de cuvânt și să păstrez Malatya în prima ligă. Am promis să lupt până la final și asta voi face.

Lucrez în fiecare zi să transferăm jucătorii pe care îi vrem și pe care îi vreți. Nu e ușor, având în vedere situația noastră în clasament. Până acum, am adus 4 jucători, 2 dintre ei sunt deja cu noi. Azubuike și Donsah s-au antrenat cu noi astăzi.

În două sau trei zile îl vom avea pe Mehdi Zeffane cu noi. E un fost jucător la Lyon și Rennes, va veni de la Krylya Sovetov, din Rusia. Suntem în negocieri avansate cu un fundaș central care a mai jucat în Turcia. Va fi o surpriză pentru voi.

Apoi mă voi concentra să fac 3 transferuri pentru compartimentul ofensiv. Îl vreau pe Dicko de la Gaziantep, și un număr 10, Guilherme. Cu acești jucători, cred că vom deveni o echipă puternică, care ar merita să rămână în prima ligă. Dar nu este ușor să convingem toți acești jucători.

Începând cu 12 ianuarie, vom înregistra jucătorii transferați, iar atunci campionatul va începe cu adevărat pentru mine. De atunci, mă veți putea judeca pe mine și munca mea. Vă veți arăta iubirea sau ura. Atunci Malatya va deveni echipa lui Șumudică”, a scris românul pe contul personal de Twitter.

Adem Buyuk nu pleacă la Goztepe. Este căpitanul meu, mâna mea dreaptă în vestiar. Va rămâne aici cât timp Șumudică va fi antrenor la Malatyaspor. Există o conexiune foarte bună între noi.

- Marius Șumudică, antrenor Malatyaspor 

După 19 etape, Malatyaspor ocupă ultimul loc, 20, în campionatul din Turcia. Echipa lui Șumudică a obținut doar 15 puncte, 3 mai puțin decât echipa de pe prima poziție care asigură salvarea, Altay.

Șumudică și Malatyaspor vor avea primul meci din noul an pe 7 ianuarie, cu liderul Trabzonspor, în deplasare.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Afacerea Haaland: 335 de milioane €! » Barcelona, obligată să dea o avere pentru starul norvegian

Real Madrid, victorie cu mari emoții în fața echipei care anul trecut a scos-o din Cupă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  06 Ianuarie 2022, 12:16

I-aauzi!Pai GSP„sugera”ca-i in mod sigur ii ia pe Keseru si Budescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează