INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Real Madrid, victorie cu mari emoții în fața echipei care anul trecut a scos-o din Cupă!

Alcoyano - Real Madrid // foto: Imago Images
Alcoyano - Real Madrid // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 09:10 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 09:22

Într-o reeditare a duelului de anul trecut, tot din „16-imile” Cupei Regelui, Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Alcoyano, echipă de liga a 3-a în Spania, scor 3-1, și s-a calificat în optimile Cupei.

Pe 20 ianuarie 2021, Alcoyano producea marea surpriză și o elimina pe Real Madrid, scor final 2-1, printr-un gol înscris în prelungiri. Miercuri seara, „albii” și-au luat revanșa, dar nu fără emoții.

Precum anul trecut, Eder Militao a deschis scorul în prima repriză. În minutul 39, stoperul brazilian a înscris cu capul din apropierea porții, la capătul unui corner.

Alcoyano - Real Madrid 1-3. „Albii” merg în optimile Cupei Regelui 

În minutul 66, Dani Vega a egalat pentru gazde. Atacantul lui Alcoyano a reușit o fază superbă: i-a fentat pe Casemiro și Militao cu un dribling a la Cristiano Ronaldo și a șutat cu stângul, la colțul lung, direct în vinclu! Lunin, portarul titularizat de Carlo Ancelotti, s-a întins bine, dar nu a putut respinge balonul.

Părea că Real Madrid pedalează în gol în căutarea golului izbăvitor, dar în cele din urmă acesta a venit în minutul 76. Marco Asensio, introdus pe teren cu aproximativ 30 de minute în urmă, a șutat de la marginea careului, spre colțul scurt. Mingea a fost deviată de un fundaș al gazdelor, traiectoria i s-a schimbat, iar portarul Jose Juan nu a mai putut interveni. 

Doar două minute mai târziu, Real Madrid a profitat de o serie de erori comice în defensiva lui Alcoyano. Isco a ajuns în posesia balonului, singur cu portarul, după ce un jucător al gazdelor a degajat într-un coechipier! Mijlocașul lui Real a fost blocat inițial de Jose Juan, dar mingea a intrat ulterior în plasă ricoșând chiar din portarul lui Alcoyano.

Nu fără emoții, la capătul unui meci în care gazdele au șutat de 5 ori pe poarta lui Real, madrilenii merg în optimile Cupei Regelui.

Rezumatul VIDEO al meciului Alcoyano - Real Madrid

Alcoyano - Real Madrid, echipe de start:

Alcoyano: Jose Juan - Lillo, Ferriz, Blanco Moreno, Carbonell - Anton, Miranda, Casanova, Escudero Jara - El Ghezaouani, Dani Vega

Real Madrid: Lunin - Nacho, Militao, Alaba, Marcelo - Valverde, Casemiro, Camavinga - Rodrygo, Mariano, Hazard

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona scapă de rușine, după ce a fost condusă o repriză în Cupa Spaniei de o echipă din Liga 3

Chelsea n-a stat la discuții cu Tottenham, în prima semifinală a Cupei Ligii Angliei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează