INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Explicația formei slabe a lui Maxim la națională » S-a prăbușit la Gaziantep după plecarea lui Șumudică

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 14:29 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 14:40

Alex Maxim, mijlocașul în vârstă de 30 de ani, marcase șase goluri în ultimele cinci partide înainte ca Marius Șumudică să se despartă de Gaziantep. De atunci, a mai înscris doar de două ori în 13 etape!

Dacă Alex Maxim ar fi putut juca și la națională în decembrie sau ianuarie la națională, ar fi fost perfect. Atunci a fost vârful său de formă în acest sezon. Dar a venit în martie la lot, când mijlocașul în vârstă de 30 de ani se chinuie, la fel ca echipa sa de club, Gaziantep. A dezamăgit și el la startul preliminariilor pentru CM 2022.

Maxim era unul dintre golgeterii campionatului din Turcia

Înainte ca Marius Șumudică să plece de la Gaziantep, pe 10 ianuarie, Maxim marcase șase goluri în ultimele cinci meciuri. Și avea 9 reușite în 18 etape. Era cel mai prolific jucător al roș-negrilor și unul dintre golgeterii campionatului turc. Iar Gaziantep era pe locul 3, cu numai două înfrângeri, niciuna acasă!

Gaziantep, 5 înfrângeri fără golurile lui Maxim

După despărțirea de Șumudică, a căzut și el, odată cu formația sa. Alex a mai jucat 13 partide în Süper Lig, însă a punctat doar de două ori. 

Și așteaptă un nou gol în Turcia din 29 ianuarie. Fără reușitele lui Maxim, Gaziantep a pierdut cinci meciuri în această perioadă (și primul eșec pe teren propriu după un an), având patru victorii și patru egaluri. A ajuns pe poziția a 6-a.

64 de zileau trecut de când Alex Maxim nu a mai înscris un gol în campionatul Turciei

11 goluriși două pase decisive are mijlocașul lui Gaziantep în 29 de etape în acest sezon

Citește și: 

Roberto D'Aversa i-a analizat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Sunt jucători diferiți”

Rangers a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro pentru Ianis Hagi » Ce echipă din Serie A îl dorește pe fiul „Regelui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
138672209828437
Gelu Oanca  •  03 Aprilie 2021, 19:27

Si atunci cine este vinovat, daca Maxim sa prabusit la Turci, antrenorul este marele vinovat pentru convocare, nu se pricepe la jucatori.

sibelius
sibelius  •  03 Aprilie 2021, 18:47
Postat de lionforever pe 03 Aprilie 2021, 18:21

Pai de ce a mai fost convocat? Mitrita nu a fost convocat sau Baluță și ei joacă ok la echipele de club.

Mitrita joaca bine pe banca de rezerve. Baluta un meci e titular, unul joaca 5 -10 minute iar in ultimele 3 etape a jucat 9 minute.

lionforever
lionforever  •  03 Aprilie 2021, 18:21

Pai de ce a mai fost convocat? Mitrita nu a fost convocat sau Baluță și ei joacă ok la echipele de club.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează