INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Maxim de când s-a întors Șumudică la Gaziantep

Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 18:20 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 19:43

Alexandru Maxim (33 de ani), care se pregătea fără chef după ce s-a întors de la Beșiktaș, s-a revitalizat dintr-odată. „Românul atrage atenția acum prin starea lui de spirit complet schimbată”, a remarcat publicația locală gaziantep27.net.

Alexandru Maxim s-a schimbat radical din momentul în care a aflat de revenirea lui Marius Șumudică la Gaziantep

Neconvocat de selecționerul Edward Iordănescu pentru „dubla” cu Israel și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, din cauza formei slabe, mijlocașul de 33 de ani a profitat de pauza pentru meciurile echipelor naționale și s-a pregătit cu mult mai multă tragere de inimă. Lucru remarcat de publicația locală gaziantep27.net.

A refuzat oferta de la Rapid și va juca la Gaziantep, sub comanda lui Marius Șumudică: „Este exact atacantul pe care-l vreau!”
TURCIA
A refuzat oferta de la Rapid și va juca la Gaziantep, sub comanda lui Marius Șumudică: „Este exact atacantul pe care-l vreau!”

Presa din Turcia: „Maxim arăta indiferent și nefericit”

„Jucătorul care nu zâmbea niciodată la antrenament în acest sezon și atrăgea atenția prin comportamentul său agresiv din timpul meciurilor s-a schimbat la 90 de grade de la venirea lui Șumudică. S-a transformat radical și nu mai e deloc fotbalistul care părea indiferent și nefericit până să reînceapă colaborarea cu tehnicianul român. 

Starea lui de spirit e cu totul diferită, este mereu bine dispus după ce a semnat Șumudică. E de așteptat să aibă o contribuție semnificativă pentru echipă în termeni de performanță în perspectiva meciurilor ce se apropie”, a remarcat sursa amintită.

Șumudică l-a reinventat la Gaziantep pe Alex Maxim

Șumudică va încerca să-l readucă la nivelul care-l recomanda drept cel mai bun om al echipei. L-a luat în ianuarie 2020 de la Mainz, unde pierduse postul de titular, și i-a revitalizat cariera. A înscris 7 goluri și a oferit două assisturi în returul sezonului 2019-2020, apoi a reușit 16 goluri și 3 pase decisive în stagiunea următoare. 

Efectul colaborării cu Șumudică s-a prelungit și după plecarea tehnicianului în cifre foarte bune și în stagiunea 2021-2022 (15 goluri și 8 assisturi). Așa a atras atenția celor de la Beșiktaș, care l-au transferat după marele cutremur.

Și al treilea transfer s-a rezolvat!

Maxim va avea un nou coleg. După Florin Niță și Junior Morais, Gaziantep a anunțat a treia mutare din acest mercato, stoperul Nicola N'Kolou. Camerunezul a semnat un contract până la finele sezonului. 

N'Kolou are un CV foarte atractiv, evoluând în Ligue 1 la Monaco, Marseille și Lyon, în Serie A la Torino și în Premier League la Watford. Ultimul său club a fost Aris Salonic. Nicolas are 83 de selecții și două goluri pentru naționala Camerunului.

Junior Morais, la plecarea în Turcia: „Nu mă așteptam să mai vină această ofertă, merg să îl ajut pe Șumudică”

Citește și alte știri despre Șumudică și Gaziantep: 

Marius Șumudică mai vrea un român la Gaziantep » Negocieri cu atacantul care a refuzat Rapidul

Florin Niță a semnat și a fost prezentat oficial la noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
chepandy777
chepandy777  •  12 Septembrie 2023, 12:27

Cred ca a primit vreun bonus de la Sumi, de altfel nu alearga astia

Hcm27
Hcm27  •  12 Septembrie 2023, 10:25
Postat de nune pe 11 Septembrie 2023, 20:53

"Jucătorul care nu zâmbea niciodată...s-a schimbat la 90 de grade de la venirea lui Șumudică." Adica acum zambeste in coltul gurii? Aveti grija, ca la 100 de grade incepe sa fiarba... :)

Și poate da în clocot!

fibra
fibra  •  12 Septembrie 2023, 07:58

Si Maxim e profesionist,se antreneaza cum vrea el.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează