INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Maxim, ultima șansă la Mainz: ”Și eu aștept mai mult de la mine”

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 08:56

Alex Maxim, mijlocașul cumpărat cu 3 milioane de la Stuttgart în 2017, spune în Bild: ”Nu sunt genul care să fugă de probleme”.

Transferat ca un nume important la Mainz, un decar care să decidă partidele, Alex Maxim a dezamăgit sezonul trecut. În 26 de apariții în toate competițiile, a evoluat un singur meci complet. Și nu a oferit ceea ce se aștepta de la el.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani nu e mulțumit. "Nici cei cinci ani petrecuți la Stuttgart nu au fost ușori pentru mine, dar nu sunt genul care să fugă de probleme. Nu ajută la nimic să te ascunzi. Și eu aștept mai mult de la mine", a mărturisit Maxim în Bild.

Crede că, în 2017, "am avut ghinion la start, ne-au lipsit numai câțiva centimetri, iar antrenorul a fost obligat să schimbe ceva la echipă. A modificat sistemul, și eu nu am fost inclus în acest nou sistem".

Nu e supărat pe Sandro Schwarz. "Eu sunt cel care pune cea mai mare presiune pe mine". Îl anunță însă pe tehnicianul lui Mainz: "Vreau să joc mai mult. Pot evolua oriunde și îi voi demonstra acest lucru antrenorului".

22
de meciuri a jucat Maxim la Mainz în Bundesliga

2
goluri și 3 assisturi a reușit Maxim sezonul trecut

Vezi și: FOTO Cristi Ganea a ratat penalty-ul decisiv în duelul cu Mainz » Maxim a marcat cu Fiorentina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  09 August 2018, 11:57

Atata o dati cu toate tampeniile astea inventate strict de voi. Ati scris de zeci de ori ca Mainz vrea sa scape de el, ca nu-l considera bun etc. Care ultima sansa?! A jucat in fiecare meci de pregatire, e in planurile lui Mainz, de unde ati scos-o cu ultima sansa?! Nu-l ajuta nici echipa acolo, ce sa astepti de la un jucator cand tu joci 3 sferturi din meci fara minge?! Mai sunt 1-2 jucatori pe la Mainz cu calitati foarte bune care nu sunt avantajati deloc de stilul de joc al echipei.

sibelius
sibelius  •  08 August 2018, 09:49

Maxim acest neinteles...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează