INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Mechelen - Genk 3-1 // Căpitanul lui Ianis Hagi, după înfrângere: ”Ne face bine această palmă. Toți trebuie să ne privim în oglindă” 

Sebastien Dewaest, Genk
Sebastien Dewaest, Genk

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 10:54

Sebastien Dewaest, liderul lui Genk, și-a avertizat coechipierii: ”Trebuie să ne pregătim de două ori mai bine”. Iar antrenorul Mazzu a tunat: ”Ne-a lipsit inima, ne-a lipsit entuziasmul. Nu accept o asemenea înfrângere”.

Nu a mai fost la fel de bine ca în prima etapă. Nici pentru Genk, învinsă la Mechelen, nici pentru Ianis, care nu a mai repetat sfertul de oră ideal, cu gol la prima atingere și victorie la debut (2-1 cu Kortrijk). Sâmbătă seară, a intrat după pauză, dar fără să influențeze jocul. 

"Suntem în reconstrucție. Sunt mulți tineri"

După înfrângere, antrenorul Felice Mazzu era deranjat în primul rând de atitudinea albaștrilor. "N-am fost niciodată primii la minge. Ne-a lipsit inima, ne-a lipsit entuziasmul. În asemenea condiții, eșecul era inevitabil, însă eu nu accept să pierdem astfel", și-a certat el jucătorii. Acceptă însă că "suntem o formație în reconstrucție. Sunt mulți tineri și mai e nevoie de timp pentru ca ei să-și exploateze la maximum calitățile".

Căpitanul lui Genk a fost și mai dur. "Fără dorință, fără atitudine. Poate că ne-am spus că suntem campioni și că totul va merge de la sine", a declarat Sebastien Dewaest. "Ne face bine această palmă. Toți trebuie să ne privim în oglindă. Trebuie să ne pregătim de două ori mai bine"

"Putem pierde când știm că am dat totul pe teren, dar nu a fost cazul cu Mechelen"
Felice Mazzu, antrenor Genk

vezi și:

Ianis Hagi n-a mai fost salvatorul campioanei Belgiei! Eșec împotriva unei nou promovate

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
963513663764819
Emil Sabau  •  04 August 2019, 17:25

nu se poate....trebuie sa fie o greseala.Cu perla Ianis pe teren?Cu diamantul national?Da nesimtiti sunt cei de la Mechelen ca nu l-au lasat sa dea gol.De arbitri nu mai zic ....niste magari ca nu i-au dat macar un penalti asa macar sa -i mai creasca nasul borcanat lui tac-su aici in Romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează