INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Michel Salgado, fostul star al lui Real Madrid: „Ianis Hagi va ajunge un jucător de mare viitor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 22:43

Michel Salgado (44 de ani) a fost prezent la Madrid, acolo unde s-a jucat meciul amical dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Estrellas del Mundo (o selecționată mondială), scor final 6-6. 

Fostul fundaș dreapta al Realului a vorbit despre prieteniile legate cu fotbaliștii români și a spus că îi prevede un viitor strălucit lui Ianis Hagi.

„Din România bineînţeles că îi ştiu pe Popescu, pe Gică Hagi, pe Mutu, cunosc mulţi jucători. Am jucat împotriva lor, acea naţională cu Hagi şi Popescu a fost spectaculoasă, cu o calitate incredibilă. Jucătorii români au mereu o calitate individuală foarte mare. Mereu ne vom aminti de acea naţională ca una dintre cele mai mari de la Mondiale.

Știu că Gică Hagi a creat acel club (n.r. Viitorul), puţin câte puţin, şi a făcut-o foarte bine. A dus echipa în prima ligă, se descurcă foarte bine, acum este antrenor.

Pe fiul lui l-am văzut jucând cu naţionala sub 21 de ani şi are o calitate extraordinară. Este diferit de tatăl său, pentru că joacă bine cu ambele picioare. Cred că a moştenit calitatea fotbalistică a tatălui său şi va ajunge un jucător de mare viitor în România”, a declarat Salgado pentru TV Telekom Sport. 

4 titluri de campionare Michel Salgado în Spania cu Real Madrid

Vezi și: 

Luis Figo, despre relația specială pe care o are cu jucătorii români: „A fost fantastic! Am fost trist că nu l-am văzut la tragerea la sorți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
remarque
remarque  •  22 Decembrie 2019, 10:25

Salgado o fi echivalent intelectual cu Hagi. Ianis va ajunge o mare speranta. Si GSP considera asta apreciere. Din partea unuia care nu stie macar ce vorbeste.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Decembrie 2019, 09:58

„Segnor”, „Istambul”, „d-lor”(„d-lor” e abrevierea lui „dumnealor”)... Alt coregraf...

278781559736032
Nick Boyer  •  22 Decembrie 2019, 09:35

Segnor Salgado,nu vrei d-ta sa-i pui o vorba buna ,,printului,,de la Ovidiu ( pardon,Istambul) la Real Madrid? Poate asa ajunge unde ravneste ,,regele,,nostru laudat zilnic de gsp.D-lor ,,ziaristi,, mai luati o pauza de sarbatori cu ianis ca ne-ati acrit !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close