GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EURO 2020

Luis Figo, despre relația specială pe care o are cu jucătorii români: „A fost fantastic! Am fost trist că nu l-am văzut la tragerea la sorți”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 19:25

Portughezul Luis Figo (47 de ani) a fost prezent la Madrid, acolo unde s-a jucat meciul amical dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Estrellas del Mundo (o selecționată mondială), scor final 6-6.

Figo, câștigătorul Balonului de Aur în 2000, a vorbit despre relația specială pe care o are cu Gică Hagi și Gică Popescu.

Am fost trist că nu l-am văzut pe Hagi la tragerea la sorți pentru EURO 2020, dar cred că ceea ce înseamnă Hagi va rămâne întotdeauna în inimile fanilor. Nu e treaba mea să vorbesc despre decizia federației voastre de fotbal.

Au fost ani foarte buni cu Hagi și Popescu la Barcelona, suntem amici buni, sunt emblematici pentru fotbalul românesc și să împart acei ani cu ei în Spania a fost fantastic. 

Contra era un apărător greu de depășit, e și el un amic bun de-ai mei, îi doresc toate cele bune”, a declarat Figo la TV Telekom Sport.

EXCLUSIV // Gică Popescu: "Figo mi-a zis la tragerea la sorți: «Hai, mă, faci mișto de mine?!» Federația are ceva cu întreaga Generație de Aur"

Vezi și: 

Luis Figo a fost întrebat dacă a întreținut relații intime cu Pep Guardiola » Ce răspuns a dat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  22 Decembrie 2019, 02:12

"Nu e treaba mea sa vorbesc despre decizia federatiei voastre de fotbal" deci intrebarea d-tale d-le ziarist (care esti?) a fost clara, dar de ce nu l-ai intrebat si despre eliminarea din cupele europene a dublei manse DINAMO-SPORTING Lisabona (echipa din care facea parte, chiar jucand ) Aaa!!! Promovam numai o anumita parte a fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează