INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Mihai Popescu și Laurențiu Corbu, UMILIȚI în Scoția! St. Mirren a fost distrusă de Glasgow Rangers, într-un meci nebun, cu 4 penalty-uri

Rangers a zdrobit-o pe St. Mirren, 4-0 // FOTO: Twitter Glasgow Rangers
Rangers a zdrobit-o pe St. Mirren, 4-0 // FOTO: Twitter Glasgow Rangers

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 18:53

St. Mirren, formația la care evoluează foștii dinamoviști Mihai Popescu și Laurențiu Corbu, continuă parcursul dezastruos din Scoția. Echipa celor doi a pierdut categoric pe terenul lui Glasgow Rangers, 0-4, și rămâne ultima în clasament. Înfrângerea vine la doar câteva zile după ce St. Mirren era umilită și de Celtic, tot 0-4.

Desfășurarea evenimentelor de pe Ibrox Stadium a fost incredibilă. Au fost dictate nu mai puțin de 4 penalty-uri, trei dintre ele fiind transformate de cei de la Glasgow.

Mihai Popescu a început partida ca titular și a fost integralist, în timp ce nou-venitul Laurențiu Corbu a fost trimis pe teren în minutul 77. Niciunul dintre cei doi nu a comis vreunul dintre cele 4 penalty-uri dictate pe durata celor 90 de minute. 

Glasgow Rangers a deschis scorul în minutul 3, din penalty, prin Tavernier. Tot Tavernier a ratat un penalty în minutul 26, dar s-a revanșat după pauză, în minutul 55, când a înscris tot de la punctul cu var.

Rangers s-a dezlănțuit în ultimele 10 minute, la scurt timp după pe teren și-a făcut apariția și Laurențiu Corbu. Jermain Defoe a înscris în minutul 80, din penalty, Kent fiind cel care a închis tabela un minut mai târziu.

St. Mirren e ultima în Scoția, cu 12 puncte, în timp ce Glasgow Rangers se află pe locul 2, cu 48 de puncte, la trei lungimi de liderul Celtic.

Vezi și: Ștefan Radu, adio Cupa Italiei! A primit cea mai mare sancţiune din carieră + numărul enorm de cartonașe galbene luate în 11 ani la Lazio Roma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  02 Februarie 2019, 19:56

Distrusii astia care nu se semneaza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează