INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATAC

EXCLUSIV Fostul patron al lui Rareș Ilie: „Un telefon n-a mai dat de când a plecat la Nice, nici măcar să spună «mulțumesc»”

Patronul clubului ACS Juniorul, Mihai Trăistaru, este supărat pe fostul său elev, Rareș Ilie, acum la Maccabi Tel Aviv, unde a fost împrumutat de la Nice.
Patronul clubului ACS Juniorul, Mihai Trăistaru, este supărat pe fostul său elev, Rareș Ilie, acum la Maccabi Tel Aviv, unde a fost împrumutat de la Nice.

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 12:03 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 12:52

Patronul clubului ACS Juniorul, Mihai Trăistaru, este supărat pe fostul său elev, Rareș Ilie (19 ani), acum la Maccabi Tel Aviv, unde a fost împrumutat de la Nice. 

„După ce a ajuns de la noi la Rapid, mă suna foarte des. Îi aranjasem să facă mental coaching, cu Andreas Hniatiuc, cel mai bun psiholog. Dar de când s-a transferat la Nice, n-a mai dat niciun semn, nici măcar să spună un «mulțumesc», că doar de aici a plecat în fotbalul mare”, a spus Trăistaru. 

Aliat nebănuit pentru FCSB în lupta la titlu » Cele două momente DECISIVE din primele etape ale play-off-ului
SEPSI - FCSB 1-2
Aliat nebănuit pentru FCSB în lupta la titlu » Cele două momente DECISIVE din primele etape ale play-off-ului

Mihai Trăistaru îl critică pe Rareș Ilie: „Trebuia să se ducă în liga a doua în Franța sau în Italia, nu în Israel” 

Apoi a continuat: „Dacă mă suna, cum făcea înainte, l-aș fi sfătuit să nu accepte împrumulul în Israel. Ce să facă acolo? Să joace 2-3 meciuri pe sezon, ca în Superligă?! L-aș fi îndrumat către o echipă din liga a doua din Franța sau din Italia. 

În decembrie a semnat cu Federico Pastorello, impresarul lui Romelu Lukaku, dar probabil că nu are încredere în el dacă l-a trimis în Israel”. 

Mihai Trăistaru se află la Barcelona, cu echipa sa U14, la Mundialito pentru copii între 9 și 15 ani, o competiție care a adunat în jur de 5.000 de copii, de la cele mai mari cluburi din lume. Au făcut un egat cu americanii de la Futstars Academy (1-1), au pierdut cu FC Schalke (4-1) și au câștigat cu mexicanii de la FC Azleca (3-0). 

„Pregătim viitorul”, a mai spus Trăistaru, care urmează să participe cu echipele de copii U10, U11 și U12 la turneul Sicily Football Cup, unde vor veni echipe din 12 țări (6-9 aprilie).

Citește și: 

Graham Potter, cel mai slab antrenor al lui Chelsea în era Premier League!

Borussia Dortmund a rezolvat primul transfer al verii după eșecul cu Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ED_BAD
ED_BAD  •  06 Aprilie 2023, 02:57
Postat de Dino pe 04 Aprilie 2023, 14:44

Se numeste recunostinta. Aia a vrut sa evidentieze, si placa aia cu "viata moderna " nu tine, in 25h ai timp si 5min sa da-i un telefon.

Recunostinta pentru ce? Ca l-a primit contra cost la antrenamente?! :))) Si crezi tu ca a suferit asa de mult nenea asta de a rebuit sa iasa acum in presa sa zica ca nu l-a mai sunat Rares? Sau crezi ca e de fapt , un subiect fara subiect?!

Cripure
Cripure  •  04 Aprilie 2023, 22:07
Postat de Dino pe 04 Aprilie 2023, 15:50

Da nu a zis toata viata, vezi ca si alti jucatori mult mult mai mari au declarat public recunostina fata de echipa unde a fost junior sau au debutat. Plus ca ii ajuti si pe ei cu putina reclama, asa mai atrag noi copii.

Corect, iti dau dreptate.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  04 Aprilie 2023, 19:50
Postat de stelu pe 04 Aprilie 2023, 16:23

e ACEL mihai traistaru?

Ala ii Traistariu. Diferenta de o litera. Ar fi fost fain, totusi =)))))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează