INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Mihăilă, printre puținii jucători remarcați de la Parma după sezonul dezasturos: „Strălucirea din noapte”

Mihăilă a fost doar de cinci ori tttular din 17 partide la Parma
Mihăilă a fost doar de cinci ori tttular din 17 partide la Parma

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2021 15:18 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 15:18

Valentin Mihăilă, 21 de ani, se află printre jucătorii remarcați la Parma, în sezonul terminat cu retrogradarea de pe ultimul loc. „E unul dintre rarele motive de bucurie din lot”, scriu italienii.

Valentin Mihăilă n-a putut salva Parma și a ratat ultimele etape din Serie A, după ce i-a recidivat accidentarea la aductori. Totuși, achiziția de 8,5 milioane de euro a fost inclusă între remarcați de agenția Parmalive.com, care i-a dat nota 6,5 pentru sezonul încheiat cu retrogradarea „cruciaților" de pe ultimul loc.

Italienii despre Mihăilă: „Talentul Parmei e românesc"

„Strălucirea din noapte, talentul Parmei este românesc! Mihăilă e unul dintre rarele motive de bucurie din lot. O problemă fizică pe care o avea de când a fost transferat l-a forțat să piardă o mare parte din campionat, iar o altă accidentare l-a trimis pe final din nou pe tușă. 

Între aceste două perioade, a fost cu siguranță printre cei mai buni jucători ai echipei, iar prestațiile de top coincid cu sosirea lui D'Aversa și risipirea oricărei șanse de salvare", rezumă sursa citată cele 17 meciuri ale fostului oltean, care s-a operat din nou.

„Roma l-a urmărit pe Mihăilă"

Parmalive i-a susprins și cel mai bun moment: „Cu toate acestea, a luptat din greu. A marcat contra Fiorentinei un gol fundamental, prin care a păstrat speranțele, iar cea mai bună probă a venit cu Roma. A exploatat toate slăbiciunile apărării adverse, alături de Man, a marcat și a contribuit la al doilea gol. A fost de neoprit și nu e o coincidență că gialorossii l-au urmărit în primul său sezon din Italia". 

În staginea 2021-2022, Mihăilă va fi pregătit de Enzo Maresca, tehnicianul venit de la Man. City U23, care va semna până în iunie 2024.

4goluri și două pase decisive a reușit Mihăilă în 777 de minute disputate în tricoul Parmei în sezonul recent încheiat

Citește și alte știri internaționale:

Primele incidente înainte de finala Europa League » Trei fani ai lui Man. United jefuiți și răniți în fața unui bar din Gdansk

Sergio Aguero dă vina pe Pep Guardiola pentru plecarea de la City: „Este o afacere și vor să aducă un alt atacant”

Playtech: BOMBĂ! Patrick Borcea va deveni MILIONAR în euro. Afacerea care îi umple conturile de bani


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează