INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INCIDENTE

Primele incidente înainte de finala Europa League » Trei fani ai lui Man. United jefuiți și răniți în fața unui bar din Gdansk

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 13:29 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 13:53

Incidente înaintea finalei Europa League din Polonia, unde câțiva suporteri englezi ai echipei Manchester United au fost atacați noaptea, după un scandal în centru, cu scaune și sticle aruncate. Finala Europei League dintre United și Villarreal se va disputa în această seară, de la ora 22:00, în direct pe Digi 1, Telekom 1 și Look Sport. 

N-a fost liniște pe străzile din Gdansk în noaptea de dinaintea finalei Europa League. Câțiva dintre cei 2.000 de suporteri care au făcut deplasarea în Polonia pentru a o încuraja pe Man. United au fost implicați într-un scandal în centrul orașului. 

The Sun scrie despre lupte de stradă între un grup de fani englezi și altul local, îmbrăcat în haine închise la culoare, terminate cu mese răsturnate, scaune și sticle aruncate între cele două tabere, un filmuleț al ciocnirilor fiind publicat pe rețelele sociale.

Fanii lui Manchester United au 2.000 de bilete

Prima ieșire în afara țării după mai bine de un an a britanicilor ținuți în case de lockdownul pandemic s-a soldat cu trei răniți de partea lui United. În afara unui bar din centru, aceștia au fost atacați și jefuiți apoi de un grup de ultrași polonezi, rănile suferite fiind însă minore. 

Tabloidele susțin că alți o mie de susținători ai trupei lui Solskjær sunt așteptați să ajungă azi la Gdansk, dar United nu are decât 2.000 de bilete repartizate de la UEFA pentru meciul cu Villarreal. Între fani va fi pe stadion și Wayne Rooney, al cărui ultim joc în tricoul Red Devils a fost finala EL câștigată cu Ajax în 2017.

Citește și alte știri:

A câștigat și pleacă! Antonio Conte nu s-a înțeles cu Inter Milano și ar putea părăsi echipa

UEFA, proceduri disciplinare contra rebelilor Super Ligii » Spaniolii dezvăluie ce riscă Real, Barça și Juve

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  26 Mai 2021, 14:43

s-au imbatat ***, aia civilizati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează